2777
2789
عنوان

غذای بیرون بی احترامی به مهمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 68 پست
ماهم٧ساله توي همه ي مهموني هامون غذا از بيرون سفارش ميديم.برنج و سوپ رو خودمون درست ميكنيم

اصلا درستش اینه مهمونی می دی بیشتر وقت بگذرونی اینا تا مامانمو تو اشپزخونه زندانی نمی کردن راحت نمی شدن حالا ما بهترین پذیرایی کردیم ژله شیرینی..  ادمی که ایراد بگیره می گیره کسی هم که طرف دوست داره به این فکر می کنه بخاطرشون چقدر هزینه شده و اونا دست خالی اومدن حتی شیرینی هم نمی یارن ما تا حالا دست خالی جایی نرفتیم چون عادت داریم حتی بعضی ها می گن فلانی اومدنی شربت بیار به جای شیرینی یا لواشک بیار اونوقت مامان من بگه یارو رو نگا امر می کنه اتفاقا مامانم خوشحال هم می شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ آخ من چقد بی احترامی تون رو دوست دارم😜😜 جوجه و کباب به به

بخدا من می رم خونه دوست مامانم غذا از بیرون می گیره ذوقمو نشون می دم اونجا هم می گم اصلا بی احترامی نیست اتفاقا احترام بیش از حده خر چه داند قیمت نقل نبات 🤣کاش همیشه به من بی احترامی کنن

اصلا درستش اینه مهمونی می دی بیشتر وقت بگذرونی اینا تا مامانمو تو اشپزخونه زندانی نمی کردن راحت نمی ...

دقيقا

مامان من هميشه استرس داشت غذا اماده نشه،بدمزه بشه،شور شه،بي نمك شه...هيچ وقت هم از مهموني هيچ لذتي نميبرد

الان خيلي خيالش راحت تره

بخدا من می رم خونه دوست مامانم غذا از بیرون می گیره ذوقمو نشون می دم اونجا هم می گم اصلا بی احترامی ...

منم ی بار رفتم خونه مامان دوستم 

بنده خدا تماس گرفت برگ و جوجه و سالاد و...

مامانش هی می گفت بیشتر سفارش بده مهمون داریم 

واای من انقد خجالت کشیدم خیلی تو زحمت افتادن بندگان خدا 

خیلی مهربون بودن برای ی نفر آدم اینهمه خرج 

ی املت هم می شد بذارن جلو من ...

ولی احترام گذاشتن واقعا

دقيقامامان من هميشه استرس داشت غذا اماده نشه،بدمزه بشه،شور شه،بي نمك شه...هيچ وقت هم از مهموني هيچ ل ...

مامانم منم کلا بهم می ریزه چرا باید خودشو اذیت کنه❤البته خدا کنه فامیل های شما ارزش معاشرت و پذیرایی شما رو داشته باشن

منم ی بار رفتم خونه مامان دوستم بنده خدا تماس گرفت برگ و جوجه و سالاد و...مامانش هی می گفت بیشتر سفا ...

الهی اینجور ادما واقعا دل بزرگی دارن و خدا بهشون برکت بده من وقتی می رم خونشون اصلا وایب مثبت می گیرم بحث غذا نیست بحث اون عزتی که به تو می زاره 

الهی اینجور ادما واقعا دل بزرگی دارن و خدا بهشون برکت بده من وقتی می رم خونشون اصلا وایب مثبت می گیر ...

دقیقا 

من اصلا خجالتی ام نمی تونم تو مهمونی درست غذا بخورم 

اندازه ای ک صابخونه ناراحت نشه می خورم

ولی عزت و احترام شون تو ذهن م موندگار شد تا ابد