لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷 تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏
پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ظرفیت آزاد تقریبا تو یه رنجه یه ذره کم و زیاد میشه
لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷 تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏
یعنی چقدر؟ ۲۰درصد نبوده مثل هرسال؟ بنظرتون ۱۰ هزار منطقه ۲ با رتبه کشوری ۲۰ هزار ، پزشکی تعهدی استان بومی خودش که خوزستانه میاره؟ ظرفیتای خوزستان بالاست کم نیست
کاهش افزایش معمولا تو تعهدی بود اومدن تعهدی های مثلاً گیلان و برداشتن دادن به سیستان بلوچستان
با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
یعنی چقدر؟ ۲۰درصد نبوده مثل هرسال؟ بنظرتون ۱۰ هزار منطقه ۲ با رتبه کشوری ۲۰ هزار ، پزشکی تعهدی استان ...
نه خیلی کمتر از ۲۰ درصد بوده
متأسفانه نمیاره عزیزم🥲
امسال از ظرفیت تعهدی بقیه استانا کم کردن دادن به سیستان و هرمزگان و بوشهر و ...
پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.
بعضی جاها ۲۰۰۰ نفر میخادیسری جاها زیاد شد یسری جاها کم استانتو چک کن خودت
استان ما تعهدی بومی استان کلا ۵۷ نفر میخواد ، تعهدی سراسر کشور رو ۱۱۲ نفر ، بنظرتون رتبه ۱۰ هزار منطقه ۲ بومی استان ( خوزستان هستی) احتمال خیلی زیاد تعهدی استان خودمون قبول میشه دیگه درسته؟