2777
2789
عنوان

غذای بیرون بی احترامی به مهمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 55 پست
خوب آدم با همچین کسایی که دنبال ایراد گرفتن و حاشیه درست کردن هستن رفت و آمد نکنه بهترهمهم اینه که م ...

همه هم می دونن مامانم بدش می یاد از اشپزی دل مامانمو شکوندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب بهترین ها رو هم خریده مادرت فکر کردم شاید مثلا قیمه خریده یا فست فود سفارش داده

نه بابا مراسم سربازی برادرم جلوشون قرمه سبزی گذاشتیم ابرمونو بردن 🤣🤣

وای حالا به نظر من غذای بیرون يعني احترام

ایرادی نمی بینن اینجوری می کنن انگار مامان من دختراشو مجبور می کنه کار کنن اونم پیش دستی میوه هایی که جلوشون گذاشتیم شستن و گرنه همشو من شستم

فامیلی که بیاد نون و نمک آدمو بخوره و بره پشت سر آدم حرف بزنه و آبرو ببره فامیل نیست دشمنه

حالا خونه خودشون اونقدر نگاه می کنن معذب می شی غذا بخوری مثلا براش عجیب بود مامانم از دیس برام غذا می کشید می گفت چند سالته 🤣😅

نه بابا مراسم سربازی برادرم جلوشون قرمه سبزی گذاشتیم ابرمونو بردن 🤣🤣

پس در کل خیلی روی غذا و شکمشون حساسن 

حالا چرا این نخورده هارو همه اش دعوت میکنید ؟؟؟ 

آخه اینطور که خودت میگی میان میخورن بعد هم میرن پشت سرتون آبروریزی

به مامانم گفتم نگیر ارزشو ندارن رفت گرفت حقشه

آخه نمیشه که آدم جلوی مهمون غذا نذاره. دیگه مهمون شعور نداره، تقصیر میزبان چیه؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡قطعا حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

با احترام منم بی احترامی میدونم مگر زن خونه مشکلی داشته باشه کمر دردی چیزی نتونه بپزه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️