2777
2789
عنوان

غذای بیرون بی احترامی به مهمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 55 پست

تو مراسسمای ختم ما غذا که کم میاد دیگه از رستوران سفارش میدن یا غذا هم بعضی وقتا درست نمیکنن از رستوران و آشپزی مخصوص سفارش میدن میارن

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

پس در کل خیلی روی غذا و شکمشون حساسن حالا چرا این نخورده هارو همه اش دعوت میکنید ؟؟؟ آخه اینطور که خ ...

ببین می یان مفت خوری اینقدر پشت سرمون زر می زنن حالا اینا رو دعوت نکن ابروتو می برن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام منم بی احترامی میدونم مگر زن خونه مشکلی داشته باشه کمر دردی چیزی نتونه بپزه

دست خودش نیست مامانم نمی تونه از اشپزیی متنفره ما هم از دستش کفری می شیم نه اینقدر که جلوی بابام برادر و برادر زنش بگن چرا هیچی نمی گی زن من هر روز غذای متنوع می پزه و....  داشتن بنیاد خانواده رو به فنا می دادن 🤣 بی احترامی نیست بعصی خانما از اینکه همش اشپزخونه باشن بدشون می یاد دوست دارن پیش مهمون بشینن یا دلایل خودشونو دارن 

حالا خودشون وقتی مهمون دارند چی میپزند؟

ما اصلا نمی ریم خونشون چون می گن دخترام درس دارن وقتی هم چند سالی یه بار اجازه صادر می شه چون شهر دیگه هستیم اونا همیشه می یان ما مثلا چند سالی یه بار بریم خونشون جلومون قرمه سبزی که برای نهار درست کرده بود گرم کرد داد به ما🤣 یا خودمون کره و عسل و..  برده بودیم یه تیکه خیلی کوچیک از اونا رو اورد و نصف بربری جلومون گذاشت گفت چهار نفرید حروم نشه نون لواش هم هست ادم می ره خونشون معدب می شه همونم نمی خریم اخرش می گه دید زیاد اومد 

ما اصلا نمی ریم خونشون چون می گن دخترام درس دارن وقتی هم چند سالی یه بار اجازه صادر می شه چون شهر دی ...

خاله من فقط برای صبحونه دو تا بربری می خوره🤣🤣 مونده بود چی بگه