2777
2789

خیلی بده کودک همسری 

احساس میکنم بیشترم شده و تقصیر فرهنگ غلطی هست که مردها خصوصا پولداراشون دختر هرچه جوونتر میپسندن 

پسرایی که بعد سال ها کار کردن تو سنین بالای 30 سالگی میرسن به خونه و ماشین و درامد خوب میرن دنبال دختر زیر 18 سال و میگن ما کلی تلاش کردیم به سرمایه رسیدیم حالا جوونی زنمون رو میخریم خونواده ها هم از ترس این که در اینده دخترشون خواستگار بهتر براش نیاد و تو این تورم تو مشکلات مالی بیفته دخترشونو میدن بهش

این شده که الان کلی دختر بالای 20 سال و بالای 30 سال هستن که مجردن و خواستگاری که دستش به دهنش برسه ندارن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

همین خارجیا از ۱۵ سالگی رابطه جنسی و شروع میکنن البته جوجینا و رونالدو هنوز ازدواج نکردن ولی چندتا ب ...

نه میدونی چی براش عجیب بود...اینکه مثلا یه سن بالا میاد با یه بچه ۱۵ سال ازدواج میکنه...خب واقعا منم موافق نیستم .اسمش پدوفیلی بودنه ....وگرنه اره رابطه جنسی و اینا برای اونا عادیه بین همسن و سالاشون.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم وقتی خوده دختر میخاد چه اشکالی داره ؟؟؟ بعدشم دختر ۱۰ ساله رل میزنه اون اشکالی نداره حالا ۱۶ س ...

اگر بچه دار نشند و سرشون تو زندگی خودشون باشه زندگی شون کاملآ به خودشون مربوط هست حالا بدبختی این هست هنوز تجربه زندگی با خانواده شوهر نداره میاد با بچه بازی باعث اختلاف بین بقیه هم میشه و حالا بچه هم میاره و جامعه ای رو با تربیت بچه بد به کند می کشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من واقعا وقتی دختر ۱۵ ساله بخاطر خونریزی تو اولین رابطه میاد بیمارستان مثل کسی که روز اولشه اینجا کا ...

خب این تقصیر کودک‌همسری نیست. تقصیر ناآگاهی و پایین بودن سواد جنسیه.

الان تو خیلی کشورها با اینکه زیر ۱۸ حق ازدواج نداره و اگه قرار باشه چنین اتفاقی بیفته سازمان حمایت از کودکان و نهادهای قانونی وارد عمل میشن, خیلیا روابط جنسی رو قبل از ۱۸ سالگی تجربه می‌کنن. چون اونا تربیت جنسی شدن. حتی والدین در این مورد به بچه‌هاشون آگاهی میدن. چون فرهنگ اونا متفاوته. حتی در صورت تجاوز یا بارداری قانون حمایت می‌کنه. برای روابط جنسی زیر ۱۸ سال قوانین خاصی وجود داره. مثلا بالای ۱۸ اگه با زیر ۱۸ بخوابه پیگرد داره یا کسی که ۱۵ سالشه حق نداره با زیر ۱۵ بخوابه حتی.

تو مملکت ما همه چی تابوئه، قانون مملکت بر روی انکار مسئله استواره نه حل مسئله، آموزش نیست، تهش هم میشه این.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

عزیزم وقتی خوده دختر میخاد چه اشکالی داره ؟؟؟ بعدشم دختر ۱۰ ساله رل میزنه اون اشکالی نداره حالا ۱۶ س ...

عجیب شمایی عجیب شمایی که این طرز فکرته

البته کدوم فکر؟

دختره میخواد؟ دختره بیخود میکنه کسی که هیج جا نظرش،اهمیتی نداره و برای کوچیک ترین چیز رضایت والدینش لازمه و هیچ حقوقی نداره و حتی از لحاظ قانونی عقلش کامل نیست میخواد برای زندگیش تصمیم بگیره؟

اطرافیان ما ۱۰ سالگی رل ندارن عزیزم عروسک دارن اگه اطراف شما دارن برات طبیعیه ازدواج تو ۱۶ سالگی ضمن اینکه دوس پسر بازی با خانواده ساختن تفاوتش خیلیه

.

نه میدونی چی براش عجیب بود...اینکه مثلا یه سن بالا میاد با یه بچه ۱۵ سال ازدواج میکنه...خب واقعا منم ...

متاسفانه نوجوان ها هم اکثراً دنبال محبت پدری میاد با ازدواج با ین بالا محبت پدری خودش رو بگیره 

خود دختره ببخشید خره عقلش نمی‌رسه اون پدر مادر نباید بزارن چه فرقی داره دیگه در هر صورت چه با ازدواج چه ... دختر آسیب می‌بینه 

رابطه جنسی هرجایی زیر ۱۸ سال غیر قانونیه عزیزم هرکسم این کارو میکنه اشتباه میکنهضمن اینکه مسئولیت زن ...

عزیز کلینتون و ترامپ توی پرونده اپستین بودند

رییس جمهور یه مملکت خودش باید قانون مجسم باشه

اونجا بچه های ابتدایی رابطه جنسی دارند.

ترنج

اگر بچه دار نشند و سرشون تو زندگی خودشون باشه زندگی شون کاملآ به خودشون مربوط هست حالا بدبختی این هس ...

بله درسته حرفاتون 

الان دخترا هار شدن بخدا دختر ۹ ۱۰ ساله با پسر ۲۰ ساله 

وقتی اینا میخارن بهتره شوهر کنن 

خود دختره ببخشید خره عقلش نمی‌رسه اون پدر مادر نباید بزارن چه فرقی داره دیگه در هر صورت چه با ازدواج ...

خود پسر هم أسیب می بیمه 

واقعا کدوم پسری با بچه زیر هجده به تکامل و رشد ازدواجی می رسه 

یه دختر 16 ساله تو همین نی نی سایت بود افتخار میکرد به این که خواستگار براش اومده و به دخترای بالای 20 سال و بالای 30 سال میگفت افغانی یا وانتی میاد شماها رو میگیره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عجیب شمایی عجیب شمایی که این طرز فکرتهالبته کدوم فکر؟دختره میخواد؟ دختره بیخود میکنه کسی که هیج جا ن ...

اره تفاوت داره معلومه اون حرامه ازدواج حلال بخاطر همین همه دوس پسر بازیو بیشتر دوس دارن 

همیشه حرام مزش بیشتره

اتفاقا خیلی دلم میخواد ازدواج زیر ۱۸ غیر قانونی بشه که خب فک کنم رسمیش نمیکنن یا سنشو بیشتر کردن حدا ...

به هر حال ما مسئول زندگی دیگران نیسیم 

یکی دلش میخواد زود ازدواج کنه یکی دیر 

یکی هم کلا نمیخواد ازدواج کنه

خودمو‌ با همش مطابقت میدم چون حق دخالت ندارم