2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درک.زندگی خودشونه، زندگی بچه‌شونه، دوست دارن گند بزنن توش.تا کی غصه این چیزا رو بخوریم، تهش هم با ...

من واقعا وقتی دختر ۱۵ ساله بخاطر خونریزی تو اولین رابطه میاد بیمارستان مثل کسی که روز اولشه اینجا کار میکنه هول میشم واقعا دستام دچار لرزش میشه

جامعه ما رو به نابودیه

.

۱۶ سالمه همکلاسی‌ای قدیمم که باهم صحبت میکنیم با غرور میگن تو نمی‌خوای ازدواج کنی؟ بخدا حس میکنم انگار هیچی نیست تو مغزشون آخه بدبخت بابات پولداره درست خوبه تیزهوشان درس مبخونی دیگه شوهر کردنت چیه واقعا بعضیارو میبینم پشمام می‌ریزه آخه دختر ۱۷ ساله چیه که ازدواج کرده باشه بعد دوسالم با یه بچه طلاق گرفته باشه

تو ایران نیست که فقطیه دختری بود تو یوایوب فعالیت میکرد خارجی بود فک کنم ۱۴یا ۱۵ سالش بود و حامله….

🤡نگفتم فقط ایران   ، کلا زندگی داغونیه

💕⃝🌕  𝙼𝚒𝚘 𝙰𝚖𝚋𝚎 

ما تو جامعه ایم با هنجار ها مبارزه میکنیم دخالتم میکنیم چون فقط اون دختر قربانی نیست نسل هایب درگیر ...

شما خانوادتو آگاه کنی کافیه 

هر کسیو تو قبر خودش می‌خوابونن 

زندگیه بقیه به من یا تو هیچ ربطی نداره

قبل کودک همسری باید یاد بگیریم به عقاید هم احترام بزاریم به شرایط هم احترام بزاریم

فک نکن این حرفا رو میگم حتما تجربش کردم ...

خیر من خودم ۱۸ سالمه و زودتر از ۲۳ ۲۴ سالگی ازدواج نخواهم کرد ولی بخوام ازدواج کنمم ن به کسی ربطی داره نه چیزی

خانوادمم به خواستم احترام میزارن...

و این شعورشونو نشون میده💖

همین خارجیا از ۱۵ سالگی رابطه جنسی و شروع میکنن البته جوجینا و رونالدو هنوز ازدواج نکردن ولی چندتا ب ...

رابطه جنسی هرجایی زیر ۱۸ سال غیر قانونیه عزیزم هرکسم این کارو میکنه اشتباه میکنه

ضمن اینکه مسئولیت زندگی مشترک با رابطه جنسی زمین تا اسمون متفاوته

اینکه قبل ازدواج هم بچه دار بشن یا نشن تو ایران غیر عادیه اما منطقی نگاه کنید به کسی اسیبی نمیرسونه و یه پیوند بین اون زن و مرده حالا یا رو کاغذ یا قلبی 

.

خیلی عجیبه دختر ۱۵ ساله شوهر میکنه.ولی بعضی دخترا تو همین سایت بیست و چند سالشونه میگن خواستگار ندار ...

پسر میگه زنی بگیرم که زیر دست خودم بزرگ شه و قبلش هیچ رابطه ای نداشته باشه، 

یا میگه چندین سال زحمت کشیدم پول جمع کردم زن تر و تازه بگیرم (پدوفیل) 

خیلی از دختر ها توی این سن تازه وارد دوستی و عشق و عاشقی با پسر میشن دیگه میگن با همین اولی ازدواج کنیم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
دوستم ۱۳ سالگی میگفت من فقط شوهر میخام حتی چوپون هم باشه من میخام هر کی اومد منو بدین برم هیچ مشکل م ...

وقتی خوده دختر میخواد هیچ ایرادی نداره 

اگر پدر مادر هم اجازه نده ازدواج کنه میره دوس پسر بازی میکنه و اونم گولش میزنه و رابطه ..  بعدشم یه دختری میشه که با همه هست و خراب