2777
2789
بله درسته حرفاتون الان دخترا هار شدن بخدا دختر ۹ ۱۰ ساله با پسر ۲۰ ساله وقتی اینا میخارن بهتره شوهر ...

آره از ابن لحاظ رو قبول دارم

حداقل جلوی فساد گرفته میشه

وای این رو گفتید یاد چند روز پیش افتادم داشتم یک رمان مجازی بالای ۱۸ می خوندم دیدم یک دختر بچه ۱۰ ساله داره روش های جنسی به راوی باد میده🤕😐

یعنی مونده بودم

بعد مبگند بچه چی می‌فهمه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خود دختره ببخشید خره عقلش نمی‌رسه اون پدر مادر نباید بزارن چه فرقی داره دیگه در هر صورت چه با ازدواج ...

اره درسته ولی من نظرم اینه که دختری که میخاره بهتر زودم بره خونه شوهر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶ سالمه همکلاسی‌ای قدیمم که باهم صحبت میکنیم با غرور میگن تو نمی‌خوای ازدواج کنی؟ بخدا حس میکنم انگ ...

ببین دوستای من و دختر عموم و چند موردشون دقیقا همینجوری که تو گفتی بودن.تو ۱۳ سالگی و ۱۵ سالگی ازدواج کردن‌..الان همشون بلا استثنا پشیمونن ..میگن کاش مام میموندیم نوجوونیمونو میکردیم‌..الان بچه دارن حتی با ما بیرونم نمیتونن در بیان‌🤦🏻‍♀️بابا هر چیزی وقت خودشو داره

آره از ابن لحاظ رو قبول دارمحداقل جلوی فساد گرفته میشهوای این رو گفتید یاد چند روز پیش افتادم داشتم ...

دقیقا عزیزم 

لااقل انقدر فساد نمیشه 

بچه ها چ دختر چه پسر از سن ۱۰ ب بعد همه چیو میفهمن اون زمان ما بود خر خنگ بودیم الان بچه های کوچیک گند زدن ب جامعه

دقیقا عزیزم لااقل انقدر فساد نمیشه بچه ها چ دختر چه پسر از سن ۱۰ ب بعد همه چیو میفهمن اون زمان ما بو ...

باورتون میشه یک دختر بچه اومده بود وسط یک ارتباط ؟! بعد که زنه رفته بود به دختره گفته بود فلان شخص نامزد من هست یعنی چنان فتنه ای به پا کرده بود که باعث جدایی اون زن و نامزدش شده بود 

این ها هم تو سن نیاز به محبت شدزد خام نامزد زنه شده بود فکر می کرد اون مرده براش می میره 

باورتون میشه یک دختر بچه اومده بود وسط یک ارتباط ؟! بعد که زنه رفته بود به دختره گفته بود فلان شخص ن ...

اینجا مقصر مرده بوده کاملا...اون بچس عقل نداره معلوم نیست مرده چه وعده هایی داده خامش کرده

اینجا مقصر مرده بوده کاملا...اون بچس عقل نداره معلوم نیست مرده چه وعده هایی داده خامش کرده

کلا دختره زد مرده رو هم بعداً به کل نابود کرد

اول جدایی انداخت بین اون دوتا بعد هم مرده رو نابود کرد

کلا دخنره دست شیطان رو از پشت بسته بود

یعنی من تو این نسل جدید موندم 

انگار خیلیییی از ما جلوترند 

بعضی هاشون چیزهایی می فهمند که ما هنوز نمی دونیم وی هست 

نمی‌گم همه شون بدند نه

تو خوب بودن شون هم به نظر من جلوترند