2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دوستم ۱۵ سالش بود شوهرش ۳۰ سال عقد کردنالانم ک ۱۷ سالش شد عروسی کردن یکی دیگه از دوستامم از کلاس ...

افتضاحه ..رسما بچه گرفتن بزرگ کنن..فک کن یه خورده سنشون بالاتره بره چقدرر بیشتر تو چشم میاد اختلاف سنیشون..اینجور ادما پدوفیلی مریضن

همینجا خیلی تاپیک رو بخونی فرهنگ بعضی خانواده ها اینجوری دختر مثل یک کالای تو مغازه است که باید رد ب ...

من خودمم زود ازدواج کردم بخاطر رسم مزخرف

ولی حداقل نه اینکه اینجوری با 15 سال بزرگتر یا اینکه مطلقه

کاربریمو فعلا با دوستم مشترکیم. تعلیق شده تا پیجش برگرده اینجا براش تاپیک میزنم

بدبختی ابن هست که برخی نوجوان ها شدیداً شوهری شدند بعضی هاشون هم دارن از خانواده سمی فرار می کنند مث ...

بله اصلا تو این موضوع من هیچ کسیو به اندازه والدین مقصر نمیدونم چون اون بچه نه قانونا نه عرفا توانایی تصمیم گیری و استدلال نداره و باید بفکر رشد خودش باشه نه شوهر کردن

.

افتضاحه ..رسما بچه گرفتن بزرگ کنن..فک کن یه خورده سنشون بالاتره بره چقدرر بیشتر تو چشم میاد اختلاف س ...

وای اره خیلی بده 

من هنوزم نتونستم درک کنم چرا با یکی ازدواج کردن ک ۱۴ ۱۵ سال از خودشون بزرگتره

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

به درک.

زندگی خودشونه، زندگی بچه‌شونه، دوست دارن گند بزنن توش.

تا کی غصه این چیزا رو بخوریم، تهش هم با شعار «گاهی وقتا ۱۵ سالن‌ها بیشتر از ۴۰ ساله‌ها می‌فهمن» و «به تو چه» مواجه بشیم؟

جامعه ما مثل یه کشتی در حال غرق شدنه. تو فقط می‌تونی خودت رو نجات بدی.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

واقعا جهالت تا کی ..🤦🏻‍♀️دوست خارجی من این چیزارو شنیده بود غیر مستقیم داشت تیکه مینداخت البته من ...

همین خارجیا از ۱۵ سالگی رابطه جنسی و شروع میکنن البته 

جوجینا و رونالدو هنوز ازدواج نکردن ولی چندتا بچه دارن😅فرهنگشونم متفاوته اینم بگید

عزیزم ایران درست نمیشه

تو ایران نیست که فقط

یه دختری بود تو یوایوب فعالیت میکرد خارجی بود 

فک کنم ۱۴یا ۱۵ سالش بود و حامله….

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰