2777
2789
عنوان

جراحی بینی خانومای بچه دار

53 بازدید | 10 پست

دوستان من خیلی یهویی قراره جراحی بینی کنم

دو تا بچه ۶ و ۳ ساله دارم

سخت میشه بعدش کار خونه و..

توصیه ای دارین بگین خدا خیرتون بده

هم واسه قبل عمل هم بعدش

اگر در زندگی چیزی می‌خواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه کمک حال داری عمل کن ، بعدش تا یکماه حتی یک کیلو وزن رو هم نباید بلند کنی و سرت اصلا رو به پایین ...

کمک دارم ولی نه ۲۴ ساعته

واسه هفته اول کامل کمک دارم..

اگر در زندگی چیزی می‌خواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...

نهذچه سختی ای فقط مواظب باش نزنن تو بینید 

اندازه 10 روز غذا فریز کن راحت باشی و کسیو تو درد سر نندازی برا شام و نهار ..... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نهذچه سختی ای فقط مواظب باش نزنن تو بینید اندازه 10 روز غذا فریز کن راحت باشی و کسیو تو درد سر نندا ...

مرسی از انرژی مثبتت..

مرسی از انرژی مثبتت..

عمل بینی خودش پر از حس مثبته 

یکی از بهترین عملهاست اگه دکترت خوب انتخاب کنی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عمل بینی خودش پر از حس مثبته یکی از بهترین عملهاست اگه دکترت خوب انتخاب کنی

چقدر حس خوب میدی عزیزم...خدا حفظت کنه..

برام دعا کن..

چقدر حس خوب میدی عزیزم...خدا حفظت کنه..برام دعا کن..

دعات کردم . 

از لحظه لحظش لذت ببر

حتی کبودی زیر چشمت ، یا ورم های بینینیت .....

هیچ وقت یادت نره یه روزی ارزوت بود بینیتو عمل کنی