2777
2789
عنوان

اگهههه بهتون خبر بدن که شما

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 93 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا آخر عمرم به همه میگفتم نفر اولم😅💔

من که مدرسه مون اون سالها کنکور آزمایشی گرفت . من از بین دو نفر شرکت کننده در رشته ی خودم نفر دوم شدم . همه جا پز دادم . خواهرم گفت لااقل بگو از بین چند شرکت کننده بعد پز بده چاخان 

اگه روزای هجده نوزده سالگی بود بال در می آوردم از غروررر ایست قلبی میزدم...ولی الان انقد حال روحیم ب ...

هجده نوزده ساله های الان که ما باشیم هم حال رو حیمون همینه💔🥲

صبح میشه این شب 🌱

هیچی فاقد اهمیت

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

اکثر رتبه برتر ها از عملکردشان طی سال میفهمن که قراره تک رقمی بشن لذا خیلی شوک نمیشن 

کلا آدم میفهمه تو کنکور ریده یا خوب داده 

الان تخمین رتبه هم هست رتبه حدودی میده بهت 

خیلی اتفاق عجیبی نیست برای طرف 

قدیم شاید  

اگه روزای هجده نوزده سالگی بود بال در می آوردم از غروررر ایست قلبی میزدم...ولی الان انقد حال روحیم ب ...

ای خدا 🥹🥲

نه الانم اگه میشدید خو بازم خوب بود

اکثر رتبه برتر ها از عملکردشان طی سال میفهمن که قراره تک رقمی بشن لذا خیلی شوک نمیشن کلا آدم میفهمه ...

نهههه اصلا اینجوری نیس

مثلا شاید فک کنه نفر صدم شده 

دقیق نمی‌فهمه که اول شده 

بین اول و دوم شاید یه سوال فرق باشه 

بعدم من کسیو میگفتم که فقط یسال تلاش کرده قبلا متوسط بوده و ایناااااااد 

ای خدا 🥹🥲نه الانم اگه میشدید خو بازم خوب بود

عزیز دلی🙃🙂

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم