2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا دوسم نداره خیلی عذاب میبینم هرروز

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 98 پست

شوهرت خیلی درونگرا هست ،ولی من فکر میکنم شما را دوست داره که میگه بلافاصله بچه دار بشیم تا پایه های زندگیتون محکم بشه ،ممکنه دخالتها وحرفهای اطرافیان تو رابطه شما تاثیر گزاشته باشه ،ولی این درونگرایی همیشه با همسرت هست ،به اخلاقهای خوب دیگه همسرت فکر کن بعد تصمیم بگیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چیکار کنیم پس بقیه چرا آنقدر خوشبخت هستن و میرن بیرون و میرن همه جا و خوشبخت هستن و دلشون پیش هم ...

دوست داشتن هم به تنهایی کافی تیس منم خیلی عاشق‌پیشه نیس ولی خب میگه دوسم داره ولی بهمدخیانت بدی کرد چه فایده 

دارم دیونه میشم 😔

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

عزیزم این دعا رو بخون رو شیرینی یا قند بده بخوره 

تَوَکَّلوا یا خُدّام هذهِ السُّورَه بِالاُلفَه و المَحَبَّه بَینَ فلان بن فلان و فلانه بنت فلانه بحق هَهْطُوبْ هَهْطُوب لُهوبْ اَجِب یا صَمْتُون ذُوبَهاء و جَمال تَوَکَّلوا یا خُدّام هذهِ السّورَةِ الشَّریفَة بِالمَحبَّة الدّائِمَه وَالوِداد بین فلان بن فلانة و فلانه بنت فلانه بِحَقِّ هذهِ السُّورَةِ عَلَیکُم و طاعَتَها لَدَیْکُم

شاید خانوادش پرش میکنن بهتره زودتر برین سر خونه زندگی خودتون

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

چرا چهار سال طول کشیده عقدتون؟ حرفی از عروسی و خونه گرفتن نمیزنه ؟ خانواده ات چیزی بهش نمیگن که چرا انقد طولانی شده عقدتون، 

ببین شوهر منم دو هفته یه بار میومد دیدنم ، ولی اونم‌ اصلا منو نمی‌برد بیرون البته مشکل ما ماشین بود ، ولی خب تو یک سال عقد شاید سه چهار بار تنهایی رفتیم بیرون گشتیم 

ولی خب اون منو میدید خیلی برام مشتاق بود اولش ، مثلا بوس و اینا می‌کرد چشاش ذوق داشت 

ولی خب اونم کم حرف بود بعد یه مدت میرفت تو گوشی ساکت میشد یا میشستیم خونه مامانش تلوزیون تماشا میکردیم خیلی حوصله سر بر میشد واسه من حتی مادرش میگفت پاشو باهم برید یه دوری بزنید شوهرم میگفت ولش کن حوصله داریا 

ولی تنها می‌شدیم برا ماچ و بوسه مشتاق بود 

منم کم رو بودم ازش نمیخواستم چیزی 

سلام عزیزم ، به نظرم این موضوع رو جدی بگیر ، چرا نتونی با خواهرت یا مادرت یا حتی برادرت در این مورد صحبت کنی؟ 

با همسرتون  ، در مورد احساسی که در این مورد دارید صحبت کردید؟ 

تو دلت نگه ندار 

من اشتباه شما رو کردم ، همش می ریختم تو خودم و گریه میکردم ، به هیچ‌کس نمیگفتم ، حتی اینجا هم چیزی نمیگفتم. 

که ای کاش به کسی میگفتم ، که مشکلم حل بشه 

حتما برو پیش مشاور یا با کسی صحبت کن 

چرا آخه اینقدر خودت رو اذیت می‌کنی ، هیچ اشکالی نداره که بگی ما همچین مشکلی داریم. 

بابا و مامانت تو رو به راحتی بزرگت نکردن که الان به خاطر یکی دیگه خودت رو اذیت کنی.