2777
2789
عنوان

خانوما لطفا یلحظه بیایین

47 بازدید | 6 پست

قبل اقدام به بارداری رفتیم دکتر آزمایش خون و سونوگرافی نوشت با آزمایش اسپرم برای همسرم خودم تنبلی تخمدان داشتم همسرمم حرکت اسپرمش خیلی ضعیف بود 

بعد بسته بودن لوله های رحم تو سونوگرافی مشخص نمیشه 

آزمایش رنگی رحم رو چه زمانی باید برم؟

کلا استرس گرفتم البته الان دیگه قصد بچه دارشدن رو نداریم فقط میترسم لوله هام بسته باشن

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
وقتی قصدش رو نداری چرا نگرانیحالا میخوای برو عکس رنگی بگیر ولی معمولا برای افرادیه که ۶ماه اقدام به ...

خب چون استرس گرفتم و نگرانم فعلا بیخیال شدم 

نه ما کلا دوماه اقدام کردیم تو سونوگرافی معلوم نمیشه؟

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم، پیامت رو خوندم و کاملاً درکت می‌کنم. خیلی از خانم‌ها قبل از اقدام به بارداری با همین دغدغه‌ها روبه‌رو می‌شن، و اینکه دنبال بررسی هستی نشون می‌ده چقدر برات مهمه که آگاهانه تصمیم بگیری.

بسته بودن لوله‌های رحم معمولاً با سونوگرافی مشخص نمی‌شه، چون این روش برای بررسی ساختار رحم و تخمدان‌هاست. برای بررسی باز بودن لوله‌ها، آزمایش رنگی رحم یا همون HSG انجام می‌شه. این تست معمولاً بین روزهای ۷ تا ۱۰ سیکل قاعدگی انجام می‌شه، یعنی بعد از پاک شدن و قبل از تخمک‌گذاری.اگر فعلاً قصد بارداری نداری، می‌تونی انجام این تست رو به زمانی موکول کنی که بخوای اقدام کنی. ولی اگر فقط برای آرامش ذهنی‌ات می‌خوای مطمئن بشی، انجامش مشکلی نداره.

استرس کاملاً قابل درکه، ولی بدون که خیلی از خانم‌ها با شرایط مشابه تونستن باردار بشن. اگر سوالی داشتی یا خواستی بیشتر صحبت کنیم، خوشحال می‌شم کمکت کنم. 

سلام عزیزم، پیامت رو خوندم و کاملاً درکت می‌کنم. خیلی از خانم‌ها قبل از اقدام به بارداری با همین دغد ...

خیلی ممنون که وقت گذاشتین❤️علائمی نداره بسته بودنشون ۱۸ سالمه یه ساله ازدواج کردم میترسم الان اقدام نکنیم بعدا سخت‌تر شه برامون چون خواهرمم دوساله اول جلوگيري کرد بعدا سخت بچش شد

نه فقط عکس رنگی

خیلی ممنون