2777
2789

هیچ حسی نداره همراهم بیاد بیرون هیچوقت برای داشتن من ذوق نداره،با من اینده ای تصور نمیکنه ،الان ۴روزه‌خونس پدرومادرش رفتن مسافرت پیش برادرشه ۳بار زنگ زده و امروز پدرمادرش اومدن گفت دارم میام خونتون هی منتظرم بعد متوجع شدم بعد ۱ساعت گذشت تازه میخاد لباس بپوشه ،۴روزه همو نمیبنیم اصلا دلش برام تنگ نشده تازه زورش میاد بیاد اینجا پیش من،دلم خیلی گرفته و واقعا سخته توی زندگی درک و دوس داشته نشی ودلم پره از غم نمیدونم ب کی بگم و چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری میکنی بکن فقط برای فرار تنهاییت بچه نیار

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

هر کاری میکنی بکن فقط برای فرار تنهاییت بچه نیار

نه میترسم بخدا از این زندگی،نمیدونم چیکارکنم‌دلم پراز غمه،۴روز پیش برادرش هست ۳بار بیشتر زنگ. نزد و هیچی ب هیچی ،خدایا این سهم من از دنیاست. واقعا

پس چیکار کنیم پس بقیه چرا آنقدر خوشبخت هستن و میرن بیرون و میرن همه جا و خوشبخت هستن و دلشون پیش هم ...

من نامزدم‌ انتظار داره من برم سمتش

خب تو اعتراض کنی چ میگه ؟

یا خودت بری سمتش چ میکنه

خدا رو چه دیدی