2777
2789
عنوان

لطفا بیاین خیلی کمک لازمم

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 34 پست
یه ساله شوهرمو نمیزارم بیاد میگه شوهرت میاد مارو مریض می‌کنه الان خواهرم نزدیک یک ماهه مریضه میگم حا ...

خب مریضی برای هر آدمی ممکنه پیش بیاد این چه ربطی به شوهرت داره آخه

خودتم کلا نرو خونشون

حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مریضی برای هر آدمی ممکنه پیش بیاد این چه ربطی به شوهرت داره آخهخودتم کلا نرو خونشون

میگن جادو می‌کنه ما مریض میشیم و این حرفا میگه رفتم حساب شوهرتو کشیدم میگن کار خودشه 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
خب مریضی برای هر آدمی ممکنه پیش بیاد این چه ربطی به شوهرت داره آخهخودتم کلا نرو خونشون

خواهرم ۱۲ماه سال رو مریضه ،میگه شوهر من بخت خواهرمو بسته 

میگن جادو می‌کنه ما مریض میشیم و این حرفا میگه رفتم حساب شوهرتو کشیدم میگن کار خودشه

😂😂😂😂

بگو کافر همه را به کیش خود پندارد

خودت اینکاره ای برای بقیه دعا مینویسی چرا به بقیه تهمت میزنی آخه

حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤

😂😂😂😂بگو کافر همه را به کیش خود پنداردخودت اینکاره ای برای بقیه دعا مینویسی چرا به بقیه تهمت میزن ...

عزیزم مادرمه نمیتونم اینجوری باهاش حرف بزنم 

بشین باهاش حرف بزن بگو اینکه تورو کسی نمیخواد چه ربطی به شوهر بدبخت من داره آخه

نتونستم قانعشون کنم خیلی حرف زدم باهاشون عزیزم 

نمیزارن شوهرم بره خونشون ، بعضیا میگن خب نره شوهرت حتما باید بره مگه ،نمیشه که همیشه من تنهایی برم 

خواهرم دوساله خونه من نیومده 

نتونستم قانعشون کنم خیلی حرف زدم باهاشون عزیزم نمیزارن شوهرم بره خونشون ، بعضیا میگن خب نره شوهرت حت ...

همون بهتر که نره

می‌ره اونجا یه جوری نگاش میکنم بدتر میشه

شرایط سختی هست نمیدونم چی بگم

حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤

همون بهتر که نرهمی‌ره اونجا یه جوری نگاش میکنم بدتر میشهشرایط سختی هست نمیدونم چی بگم

نمیزارن بره که به بد نگا کردن برسه ،خونه من نمیان یبار تولد دخترم اومدن اونم فقط پدر‌ و مادرم خواهر و برادرم مونده بودن خونه ، بعد اینکه رفتن فرداش مادرم گفت پا درد گرفتم 

میگه حساب شوهرتو کشیدم نه بخدا من که چیزی ندیدم از شوهرم

اهمیت نده ی مدت فاصله بگیر 

زمان همه چیز رو حل میکنه

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .