2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادمجون سرخ کرده اره فریز میکنم نه عالیه

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

به طور کلی موادی که در فریزر نگهداری می‌شن باید در فاصله‌ی زمانی کوتاهی مصرف بشوند، اگر نه کیفیتشون رو از دست می‌دن.


من هر وقت قصد سرخ کردن مثلاً سیب زمینی داشته باشم، به خاطر پرهیز از اسراف اگر پیاز یا بادمجان هم در کنارش سرخ می‌کنم تا روغنی که قراره  بعد یک مرتبه استفاده دورریز بشه تا جایی که ممکنه مورد استفاده‌ی سالم قرار گرفته باشه.


بعد هم یک موقع غذا فوری بخواهیم ازش برای کشک بادمجان با میرزا قاسمی استفاده می‌کنم.



برای سرخ کردنش هم بعد پوست کندن ازشون حلقه حلقه می‌کنم و نمک می‌زنم به سطحشون و در یک آبکش بزرگ می‌گذارم آب اضافی‌شون خارج بشه و بعد چند ساعت سرخ می‌کنم.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز