به طور کلی موادی که در فریزر نگهداری میشن باید در فاصلهی زمانی کوتاهی مصرف بشوند، اگر نه کیفیتشون رو از دست میدن.
من هر وقت قصد سرخ کردن مثلاً سیب زمینی داشته باشم، به خاطر پرهیز از اسراف اگر پیاز یا بادمجان هم در کنارش سرخ میکنم تا روغنی که قراره بعد یک مرتبه استفاده دورریز بشه تا جایی که ممکنه مورد استفادهی سالم قرار گرفته باشه.
بعد هم یک موقع غذا فوری بخواهیم ازش برای کشک بادمجان با میرزا قاسمی استفاده میکنم.
برای سرخ کردنش هم بعد پوست کندن ازشون حلقه حلقه میکنم و نمک میزنم به سطحشون و در یک آبکش بزرگ میگذارم آب اضافیشون خارج بشه و بعد چند ساعت سرخ میکنم.