2777
2789

من نمی خوام تعریف از خودم کنم چون واقعا چیز مثبتی تو این موردم نمی بینم اما خب از خودم هم متنفر نیستم که بخوام دست به ظاهرم بزنم

و حالا قضیه چیه....

قضیه از ابن قرار هست که من تقریبا کوچبک تر از سنم می زنم به حدی که 

برخی افراد وقتی میان من رو می بینند فکر می کنند یا دانشجوی روانشناسی ام یا تازه فارغ تحصیل روان‌شناسی شدم و هیچ تجربه ای تو روانشناسی ندارم

نه ابن که بخوام زود قضاوت کنم بارها برخی از من سوال پرسیدند کلاس چندمی ؟تو درمانگاه چکار داری 😐😅؟ یا سرتا پام رو برانداز می کنند میگند از همکارانت کسی تو زمینه مشکل من نمی شناسی که چندسال تجربه داشته باشه ؟درصورتی که من پنج سال بیشتر از اون همکارم تو اون زمینه تجربه داشتم

به خاطر همین یکی دوماه رفتم تو کار پذیرش ،اون جا هم پزشک و مراجع فکر می کردند با یک بچه طرف اند از من حرف شنوی نداشتند 😐

یعنی ظاهر بینی افراد تا این حد هم رفته😐😶‍🌫️😅

#لطفا_ظاهربین_نباشیم‍ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

حتی تو زمینه ازدواجم هم تا حد زیادی تاثیر گذاشته

مثلا چندسال پیش یکی از خواستگارهام یهویی رفت بعد از یکی سوال پرسیدم گفت خب هرکسی تو رو کنار اون می دید فکر می کرد بچشی نه زنش😐😶‍🌫️😅

یا به یکی علاقه مند شدم باید بهش ثابت می گردم که من متولد ۷۱ ام فکر می کرد دروغ میگم 

سلام عزیزم میگم شما در اخر برای حل و فص شدن تمام مشکلاتت و ازدواجت و اینا چی خوندی بالاخره به حاجتات رسیدی؟

توروخدا واسم دعا کن

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میگم شما در اخر برای حل و فص شدن تمام مشکلاتت و ازدواجت و اینا چی خوندی بالاخره به حاجتات ...

سلام عزیزم 

حقیقتش این تاپبکم مربوط به همین ماه و هفته هست 

ولی خب برای ازدواجم فعلا سپردم به خدا 

سلام عزیزم خوبینگین جان علتش چیه اصلا نمیتونیم گریه کنیم و میریزیم تو خودمون،

سلام عزیزم 🩷

حقیقتش برای هرکسی علت های مختلف داره

گاهی اوقات الگو گیری از محیط 

گاهی گذشته فرد و تجربه های تلخ

گاهی تلقینات محیطی و....