2777
2789

عزیزم مهریه تو بذار اجرا بچتم که تا

۷سال باخودت هیچ هزینه ای ام نکن

برای دعانویس شوهرت ارزششو نداره

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا جدا نمیشی

اینطوری هرچی جلوتر بری خودت ببشتر ضربه میخوری و عمرت حروم میشه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
بچمو چکارکنم ببرم یا بدم باباش؟

لطفا اگر شرایطش رو داری بچه ات رو با خودت ببر خصوصا اگر بچه تون رابطه اش با تو بهتره نسبت به پدرش.

الان با خودت میگی چرا من باید این مسئولیت بزرگ رو به عهده بگیرم و باباش بره پی عشق و حالش ولی اینو بدون داری روح و روان بچه ت رو حفظ می کنی با اینکار.

اون پدر اگر متعهد و مسئولیت پذیر بود در عین تأهل عاشق کسی دیگه نمیشد و زندگیش رو خراب نمی کرد.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

با خانمه در ارتباطه؟؟

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
وقتی نمیخواد چطور جدا نشم میگه منو نمیخواد بیرونمکرده ازخونه.هرکی زنگ میزنه بهش فقط میگه طلاق

خب از خونه بیرونت کرده باشه خیلیییی به نفعته

با یه وکیل خوب مشورت کن ، راهنمائیت کنه

بگو  خودت درخواست طلاق بده 

اگه اقا درخواست طلاق بده، موظفه مهریه رو کامل بده و همینطور تمام اموالی که بعد از ازدواج بدست اورده رو نصف کنه

کلا از بابت مالی به نفع شماست

بگو تو درخواست بده، منم موافقم

ولی شمادرخواست بدی خیلی جاها به ضررته

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی