2777
2789
بهتره دنبال راه حلی برای بهبود رابطه زناشوییتون باشید طلاق گرفتن هیچ سودی براتون نداره با توجه به فر ...

همسرش دیگه نمی خواد این زندگی رو ادامه بده از دست این خانم چه کاری ساخته ست؟؟

بعدم بهتره ما رفته رفته سعی کنیم این ذهنیت های اشتباه رو تو جامعه از بین ببریم نه اینکه بهش دامن بزنیم و زندگیمون رو بر پایه‌ی این حرف های بی اساس پیش ببریم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همیشه مردها بچه‌رو بدن به زن خودشون هم برن مثل یه پسر مجرد ازدواج کنن و خوشی کنن

من وقتی مجرد بودم میومدم داخل سایت بعضی تاپیکای خیانت رو میخوندم میگفتم اگه ازدواج کنم و یه روزی خدایی نکرده به هر دلیلی مجبور به طلاق بشم اگه بچه داشته باشم میدم به اون مرتیکه که نتونه خوشی کنه حالا ازدواج کردم یه بچه هم دارم اگه خدایی نکرده روزی مجبور به طلاق بشم اگه شده دنیا رو به اتش میکشم ولی بچمو به کسی نمیدم و میارمش پیش خودم. بالاخره عواطف مادری به هرمنطقی توی من غلبه میکنه

من وقتی مجرد بودم میومدم داخل سایت بعضی تاپیکای خیانت رو میخوندم میگفتم اگه ازدواج کنم و یه روزی خدا ...

مگه اون عواطف پدری نداره !؟

اگر چند ماه این خانم عواطفشو بذاره زیر پا بهش بفهمون مسئولیت داره در قبال بچه اش شاید حتی برگرده

مگه اون عواطف پدری نداره !؟اگر چند ماه این خانم عواطفشو بذاره زیر پا بهش بفهمون مسئولیت داره در قبال ...

نه عواطف پدری نداره اگه داشت موقع خیانت یه لحظه چهره معصوم بچش میومد جلوی چشمش و به آینده این بچه فک میکرد

نه عواطف پدری نداره اگه داشت موقع خیانت یه لحظه چهره معصوم بچش میومد جلوی چشمش و به آینده این بچه فک ...

زنها مردها رو پرو کردن بچه ها رو راحت قبول میکنن اونم مثل مجردها دنبال خوشی عاطفه داره یا نداره به خودش مربوط مسئولیت داره پس بهتره وظیفه اش انجام بده 

همسرش دیگه نمی خواد این زندگی رو ادامه بده از دست این خانم چه کاری ساخته ست؟؟بعدم بهتره ما رفته رفته ...

من واقعا خوشحال میشم این ذهنیت از بین بره ، خیلی چیز ها توی جامعه ما چرت و پرت شده 

چند وقته پیش ی خانوم مراجعه کرده چون مطلقه بودم برادرم موقع عقدش تو دفتر خونه منو انداخت بیرون گفت تو بد یمنی ، بعد خانم داشت گریه میکرد میترسم این برای داداشم بد یمنی بیاره ، یعنی خودشم باور کرده بود.

درصورتی که همش یه مشت خرافات چرت و پرته