2777
2789

بچه ها وسط بدبختیام یه پسر اومد خواستگاری آشنا شدیم  چند جلسه بعد نخواستم به بدیختی ول کرد چند روزی بود قضیه اش تموم شده بود 

امروز خالم زنگ زد گفت همکلاسی پسر خالم تو دانشگاه بهش عکس منو نشون داده گفت با این دختر بودم کات کردم حالا عکس چیز خاصی نبود فقط پروفایل بود با شال 

ولی فازش چی بود ،مامانمم این وسط میگه اگه دوست بودی بکو همون اول اومد خواستگاری نباید میزاشتم بریم بیرون 

من چه قدر بدبختم پسر با پسر خالم همکلاسیه

پسره ی عقده ای😐

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یچیزی هم بگم از کلمات منفی استفاده نکن، حتی اگه بدبختم نباشی وقتی انقدر تکرارش میکنی بدی برات میاد

چیزای خوب برای خودت بخواه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
نه پسر خوبی نبود تو دوران اشنایی مطالبات و بحث جنسی داشت اونم جلسه هفتم

احتمالا سنش کمه و کنترلی روی این موضوع نداره

ولی اینم نمیشه نادیده گرفت که نیاز جنسی یچیزی عادی هست

اگه برای بحث ازدواج بوده هم لازمه درموردش حرف زده بشه، فقط حرف نه انجام کاری!

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch