2777
2789
عنوان

صبح سر بچمو زدم زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 25 پست
من صدامم ببرم بالا انگار ن انگار. تازه داد ک میزنم بعدش شاید ی توجهی بکنه منم عصبی میشم مثلا گاهی هو ...

مشکل از شما نیست. بچت توجهش کمه. نمیدونم باید چکار کنی.

پارک و تفریح زیاد ببر.

باهاش بازی های حرکتی انجام بده. شاید اینطوری بهت نزدیک بشه و حرفتو گوش کنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از شما نیست. بچت توجهش کمه. نمیدونم باید چکار کنی.پارک و تفریح زیاد ببر.باهاش بازی های حرکتی ان ...

میبرمش. ببین نسبت ب بچه های هم سنش خیلی باهوشه ولی لجبازه.  من خودم واسش وقت میزارم بازی میکنیم ولی حرف گوش کن نیس. همشم میگم حرفمو گوش کنی میبرمت بیرون واست اسباب بازی میگیرم ولی انگار چند بار ک ی جمله رو میگم بدتر میره رو سایلنت

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

میبرمش. ببین نسبت ب بچه های هم سنش خیلی باهوشه ولی لجبازه. من خودم واسش وقت میزارم بازی میکنیم ولی ...

خودتو اذیت نکن به نظرم مشکل خاصی نیست در کل.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

درسته صبرم کمه و ی بچه شیطون دارم ک مدام منو ب چالش میکشهو این وضعیت گاهی باعث میشه بچم آسیب ببینه

متوجه هستم عزیزم

وقتی هزار روح در یک جسم باید فعالیت داشته باشه

خیلی سخته مدیریت روان 

سعی کنید کمی با برنامه تر پیش برید تا وقت بیشتری برای استراحتتون داشته باشید 

جسم وقتی سالم باشه استراحت و غذا به موقع دریافت کنه

روح در آرامش بیشتری قرار میگیره و با حوصله بیشتری 

با چالش ها می‌تونه روبرو بشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
درسته سختهصبح ک از خواب بیدار میشم میگم گیر نده بهش بزار هرکار میخواد بکنه بعد میبینم میریزه و میره ...

همه بچه ها اینجورین،من که دوتا کوچیک‌ دارم حس میکنم پیر شدم از دستشون

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
همه بچه ها اینجورین،من که دوتا کوچیک‌ دارم حس میکنم پیر شدم از دستشون

من یکی دارمو این وضعمه.  الان ۴۵مین میخواد بخوابه ، میره میاد آب میخوام برم اسباب بازیمون بزارم کنار

هی بخودم میگم آروم باش میخوابه

منم اعصاب درستو حسابی ندارم یهو جیغ میزنم بعدم میرم عذرخواهی

از کار صبحم هنوز عذاب وجدان دارم میگم ببخشید خیلی دوستت دارم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

[QUOTE=393487498]من یکی دارمو این وضعمه.  الان ۴۵مین میخواد بخوابه ، میره میاد آب میخوام برم اسباب بازیمون بزارم ...[/QUOTحالا همه اینارو برای من ضربدر دو کن،منم خیلی عصبیم یهو دیوونه میشم،

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍