2777
2789
عنوان

صبح سر بچمو زدم زمین

306 بازدید | 25 پست

هرچی بعد میگفتم بیا کنار میخوام جاروبرقی بکشم تکون نمیخورد منم انگار خر دنبالم گذاشته بود عجله داشتم دستشو گرفتم بلندش کردم بزارمش اون طرف نمیدونم چی شد بچم با سر اومد رو فرش 

پیشونیش یکم خراشیده شد

از صبح همش خودمو لعنت میکنم

نمیدونم چرا همیشه هولم ک کارامو زود انجام بدم،

زود عصبی میشم زود ناراحت میشم و انگاری تعادل ندارم

از صبح میگم جونت دراد عجله چرا کردی

بچم ی جوریه ک من ی جمله رو باید۸_۷  بار بگم تا عمل کنه گاهی گریه میکنه چرا من 

مثلا میگم برو دستشویی چندین ساعته جیش نکردی برو شلوارتو دربیار برو جیش کن گریه گریه ک چرا من شلوارمو دربیارم چرا من جیش کنم نمیتونم برم نمیتونم شورتمو دربیارم حتی میره دستشویی هم گریه میکنهرک جیش ندارم داره جیش میکنه ها ولی میگ ن جیش ندارم(۴سالو داره تموم میکنه وارد ۵میشه)

من همیشه سعی میکنم مامان خ خوبی واسش باشم باز هرروز ی گندی میزنم

نمیدونم چرا تاپیک زدم ولی یهو از خواب پریدم با عذاب وجدان شدید

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

کسخلی؟

ی چیزی اون طرف تر.  گاهی فکر میکنم مشکل روحی روانی دارم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا عزیزم حق داری با این چیزا که گفتی

سلام عزیزم درخواستمو قبول میکنی؟

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

افکارتون درگیر هست 

حوصله شما اندازه صبر آدم ها نیست 

صبور بودن را تمرین کنید 

یوگا و مدیتیشن می‌تونه بهتون کمک بده 

مادام ذکر بگید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

عزیزم،اشکال نداره پیش میاد،منم یه وقتایی انقدر عصبی میشه دلم میخواد همون موقع بمیرم،خیلی سخته واقعا

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
والا عزیزم حق داری با این چیزا که گفتی

جدی

دستشویی رفتن حالا هیچی سر غذا خوردن ب گریه میندازه منو 

همسرم ماشالا خ خوش خوراکه سر غذا اصلا توجه نمیکنه غذاشو میخوره ولی من حرص میخورم، پسرم ی قاشق میخوره ۵مین میشینه هرچی میگم بخور غر میزنه یهو پا میشه میره اسباب باری بیاره

گاهی ی ۲۰مین طولش میدم بعد میره سر سفره ک کاراشو نبینم حرص بخورم. میگم شاید مشکل از منه بهش گیر میدم

افکارتون درگیر هست حوصله شما اندازه صبر آدم ها نیست صبور بودن را تمرین کنید یوگا و مدیتیشن می‌تونه ب ...

درسته صبرم کمه و ی بچه شیطون دارم ک مدام منو ب چالش میکشه

و این وضعیت گاهی باعث میشه بچم آسیب ببینه

عزیزم،اشکال نداره پیش میاد،منم یه وقتایی انقدر عصبی میشه دلم میخواد همون موقع بمیرم،خیلی سخته واقعا

درسته سخته

صبح ک از خواب بیدار میشم میگم گیر نده بهش بزار هرکار میخواد بکنه بعد میبینم میریزه و میره حرف گوش نمیده

یعنی امکان نداره ب چیزی بگم همون دفعه اول بگ باشه انگار ن انگار من حرف میزنم

بچه خ خوبیه ها ولی منو آدم حساب نمیکنه😅

چه قدر بی تربیتی😆

😆😆

جدیدستشویی رفتن حالا هیچی سر غذا خوردن ب گریه میندازه منو همسرم ماشالا خ خوش خوراکه سر غذا اصلا توجه ...

بچتون صبر زیادی می‌طلبه. من پسرم اون سن بود همون دفعه اول انجام میداد. الانم یکبار بگم انجام نده دفعه دوم صدامو میبرم بالا انجام میده

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچتون صبر زیادی می‌طلبه. من پسرم اون سن بود همون دفعه اول انجام میداد. الانم یکبار بگم انجام نده دفع ...

من صدامم ببرم بالا انگار ن انگار. تازه داد ک میزنم بعدش شاید ی توجهی بکنه منم عصبی میشم مثلا گاهی هولش میدم با شما هستم دارم صحبت میکنم میزنه زیر گریه دیگ بیخیال نمیشه، ولی بعد ب شدت پشیمون میشم میرم ازش عذرخواهی میکنم

حس میکنم صبور نیستم در مقابلش