2777
2789
عنوان

برای اینکه کنکور بخونم موهامو کوتاه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 33 پست
آره خوبه ولی ناراحتم براشون نمبدونم چرا دست خودم نیست

عزیزم بهونه جدید مغزته دنبال بهونست نخونی زرنگ باش

تا قبل کوتاهی بهت میگه تا کوتاه نکنی خونم

الان کوتاه کردی بهت میگه کوتاه کردی نمیخونم

یچیزی بهت بگم؟کار دشمن چیه؟دشمن نمیخاد خوشبختی و موفقیتتو ببینه درسته؟ حالابهم بگو نجواهای تو سرت چیه؟ شیطان !

شیطان کاری میکنه عقب بیوفتی برات بهونه میاره 

اون مورو تو باید کوتاه میکردی اون ناخونو باید کوتاه میکردی باید از همه چیزت بزنی تا موفق بشی 

اون مو نهایتی یک تا دوسال دیگه دوباره مثل قبل میشه زمانی که تو اوج موفقیتتی

گول نخور دختر یادت باشه شیطان نمیخاد موفقیتتو ببینه و هی برات بهونه تراشی میکنه تا عقب بیوفتی بسم الله بگو بگو خوب کاری کردم و شروع کن تو اصلا تو این تایم نیاز به مو و ناخون نداری نیاز به تمرکز داری باشه دورت بگردم؟ تاپیک موفقیتت منو تگ میکنیا تا باهم جشن بگیریم همون موقعی که اشکای شوقت بند نمیاد و با خدایا شکرت گفتنای از ته دل خدارو شکر میکنی عزیز دلم از نی نی سایت خارج شو برو بسم االه بگو که منتظر موفقیتتم دورت بگردم تو دختر زرنگی هستی اجازه نمیدی هیچ چیزی مانع موفقیتت بشه  (:

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم

عزیزم بهونه جدید مغزته دنبال بهونست نخونی زرنگ باشتا قبل کوتاهی بهت میگه تا کوتاه نکنی خونمالان کوتا ...

چقدر شما مهربون هستید واقعا 💝💝💝💖💖💖💖

کاملا قانع شدم با حرفاتون 💖💖💖❤❤❤

چشم حتما ابنکارو میکنم انشالله که به هدفم برسمم

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شما مهربون هستید واقعا 💝💝💝💖💖💖💖کاملا قانع شدم با حرفاتون 💖💖💖❤❤❤چشم حتما ابنکارو میکنم ...

میرسی عزیز دلم برای موفقیتت ایت الکرسی میخونم شماهم دویت داستی برام دعا کن حدیث امسال دانسگاه مازندران بابلسر حقوق قبول بشم و برم

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم

میرسی عزیز دلم برای موفقیتت ایت الکرسی میخونم شماهم دویت داستی برام دعا کن حدیث امسال دانسگاه مازندر ...

چشممم حتمااا انشالله فبول بشید❤❤❤💖💖💖💝💝💝

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭