2777
2789

توروخدا کانل بخونین ها 

همه کار کرده بخاطر حتی شغلش عوض کرده .بخاطر من تنها میمونه بخاطر شغلی ک داره حتی میگ تنهایی رو نمیتونم تحمل کنم فقط بخاطر تو دارم تحمل میکنم چون مجبور شدم بخاطر تو شغلمو عوض کنم. ولی بچه ها یه چن باری شده وسط چت کار پیش اومده رفته ۲۰ دیقه دیگ یا ۱۰ دیقه دیگ اومده منم هر سری دعوا کردیم کات کردیم گریه کرد گف فرصت بده 

ولی فرصت دادم وگفتم قبلش بگو  از این به بعد اگ کاری هم داشتی و همینجوری نرو اینسری بازم اینشکلی کرد و نگف ک کار دارم یلحزه برم بیام .منم خیلی متنفرم از این کار ک یکی رو منتظر بزاری بری پی کارت بیای بقیه پیام بنویسی ایندفعه بدجوری باهاش کات کردم الان چیکار کنم فک میکنم برگردم باز فرصت بدم دیگ ایندفعه واقعا دیگ پررو میشه هرکاری دلش میخاد میکنه چون میدونه من هی فرصت میدم چیکار کنم درست شه هم اینک یجور برگردم نگه همش فرصت میده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه میخوای اونو تغییر بدی ب خاطر شادی خودت، خودخواهیه 

فقط بپذیر ک چنین اخلاقی داره و رها کن. شل کن

اخلاق های خوبش رو بنویس و هی ب خودت یادآور شو و خدا رو شکر کن بخاطر حضورش و عشقی ک بهت داره.

ب این راحتی ها از عشقت نگذر دختر، تو نمیدونی دنیا چقد بی رحمه.  بیرون هیچ خبری نیس

اگ پذیرش نداشته باشی با هر کی هم بری تو رابطه به یه مشکلی میخوری

بخاطرت شغلشو عوض کرده تو حاضر نیستی ده دقیقه ان بمونی؟🤣

فقط 40 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

تاپیک رو امکان نداره یه شخص بالغ نوشته باشه نهایتا چهارده سالته حالا یا سن شناسنامه ای یا سن عقلی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببخشید خیلی لوسی. وسط حرف مهمی بودید؟

ن کلی خب حرف میزدیم دیگ. خب بلخره اون من میدونه من متنفرم چرا بازم تکرار میکنه .مگ آدم کسی رو دوس داشته باشه کاری ک ناراحتش میکنه رو بازم میکنه؟ با اینک صد دفعه هم گفتم بهش

حیف نیس انقد همو دوست دارید بخاطر این مسخره بازیا رابطه رو خدشه دار میکنی؟ خب بره چیه مگه؟ بالاخره که برمیگرده ج میده. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».