2777
2789

دلیل اینکه بعضی از دخترا اینقد دورشون پسره چیه دقیقا ؟!

رفیقم کلی پسر دورشه یکی از پسرای فامیل برا تولدش گفته می‌خوام برات تو باغ بگیرم یکی دیگشون گفته می‌برمت بیرون و...

چند وقت پیش با یکی دیگشون بحثشون شده بود اومده بود کلی نازشو کشیده بود ....

اینا فقد فامیل بودن ک حسی بهشون نداره ،یه پسر دیگه رو دوست داشت یارو خیلی وضعش خوب بود اینا اصلا همدیگه رو یبار هم از نزدیک ندیدن حدود دو ماه بعد یه دسته گل بزرگ و گردنبند براش فرستاد ............

یعنی اینجوری نیست ک باج بده اما خیلی بهش توجه میشه 

یبار بهش گفتم این همه پسر دورته کار دست خودت ندی جوابی ک بهم داد چکیدش این بود: 

اگر کس دیگه جای من بود الان فاز برداشته بود که فلانی عاشق منه ولی من اصلا جدی نمی‌گیرم و فقد با هرکی یکم حال میکنم( منظور از حال میکنم اون نیست منظورش این بود ک گرم میگرم ک خوش بگذره ) 

حتی بعضی وقتا پوشش جلو همون پسرا خیلی بد بود بهش گفتم بقیه بد نگات میکنن میگفت اگر بخوام درست بگردم اونجا اصلا خوش نمی‌گذره 😐😐😐😐

ستارم رفته کجای کهکشان؟:))https://abzarek.ir/service-p/msg/2272533

خوشگله؟

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فضولی؟

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

عزیزم آدمی که درونا خودش دست بالا میگیره و کافی میدونه از نظر بقیه هم خواه ناخواه جذابه 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
فضولی؟

عزیزم شاید اصلا این موضوع درباره ی خودم باشه یا به نحوی به من مربوط باشه شما چرا دخالت می‌کنی ،ازت فقد نظر خواستم همین بقیه موضوعات به خودمون مربوطه 

نمیشه قضاوت کرد ولی اینکار به ضرر خودش تموم میشه اصلا من‌موندم بعد این‌آدم بخواد شوهر کنه عذاب وجدان نمیگیره قبلش با بقیه بوده جدی چطور این آدما اینطوری هستن همیشه برام‌سوال بود

نمیشه قضاوت کرد ولی اینکار به ضرر خودش تموم میشه اصلا من‌موندم بعد این‌آدم بخواد شوهر کنه عذاب وجدان ...

نه اینکه با همه باشه فقد همه بهش توجه میکنن و نازشو میخرن ولی باهاش تو رابطه نیست ک فقد با یه نفره 

میدونم ک میگم

ن‌ویگه‌ب هیچکی نباید اعتماد کنی هم‌اتاقی خودم همچین بود میگفت نه فلان‌اینا باور مون شد تا اینکه یکی‌دیگه گفت باج میده نمیشه اعتماد کرد رو حرف کسی 

شایدم میده نمیده ب هرحال مورد مشاله شو‌ دیدم گفتم