2777
2789

خواهرم ۲۴ سالشع میخواد جدا بشه 

ولی من همه اش گریع دارم میگم ما پولدار نیستیم 

ممکن کسی دیکه ای چون مطلقه بود ازدواج نکنه باهاش 

نمیخوام خواهرم بدبخت شه شب خواب ندارم 

دختر داییم با اینکه پولدار بودن دانشجو دندون بود با یه پسر دوست بود همه میدونستن میرفت مسافرت بعد کات کردن دیکه براش خواستگار خوب نیومد 

خواستکار میومد ولی نه مثل قبل که رل زده بود 

زن داییم همه اش میگه کاش همه جا نمیزاشتی پسر تحفه اتو 

خواهر من درسم نخونده بابامم مثل داییم پولدار نیست  

نگران اینده خواهرمم

انگار گریه کردم الانم امتخانای دانشگاهمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اگه سر سنگین باشه با همه نره تو رابطه چرا که نه

دختر داییت هم دوست بوده، اگه شوهر کرده بود جدا شده بود ازدواج میکرد

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

فداتشم خواهرت که کالا نیست مهربون، اگه صلاح و خپشبختیش به جدا شدنه مطمئن باش بعدا بهترش رو خدا میزاره جلوی راهش این دیدگاه تابویی که ایجاد شده مال قدیمه خواهر شما که دیگه رسما ازدواج کرده بوده اصلا ازین فکرا نکن اگه میبینید خوشبخت نیست محکم کمکش کنید جداشه و اصلا نگران چیزی نباشیدخدا بزرگه ادم درستش سر راهش قرار میگیره❤️

جدا بشه بهتر از اینکه عذاب بکشه

میگی بدبخت شه ، مگه الان خوشبخته؟ 

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

ازدواج کرده بحثش فرق میکنه 

برای چی میخواد جدا بشه؟ خودش صلاحش رو میدونه شاید  واقعا این ازدواج اشتباهه و آسیب داره میبینه  

سنش هم کمه حتی اگه ازدواج مجدد هم نکنه میتونه بره مهارتی یاد بگیره و مستقل شه 

الانم که انگار بچه نداره 

ده سال پیش دقیقا همین فکرها رو میکردم و یادم نمیره که چقدر گریه کردم ولی الان خواهرم ازدواج کرده با یه مردی که شکرخدا همه چی تمومه، تازگی باردار شده ،زندگی و شوهر خیلی خوبی خدا نصیبش کرده، خواهر من بعد از جدایی تلاش کرد ،جایگاه اجتماعی خوبی بدست آورد نگم برات چه خواستگارانی برایش پیدا میشد حتی از زمان مجردی بهتر