2777
2789
عنوان

بعد از ازمایش ازدواجم بهم خورد خیلی دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 30 پست
دختر جوون میخواستن بهش بدن فکر کرده خودش چه کسیهببخشید وقتی با این اختلاف سن قبولشون میکنین اونها ...

همه اینارو میدونم

از اینکه روم عیب الکی گذاشتنو دلمو شکستن حالم بده

حس میکنم زشت ترین دختر دنیام

منو نمیخواست؟یه ساله خواستگارمه چرا الان یادش افتاده

اومده نزدیک ، خودشو لایق ندوسته 

عزیزم مورد به چشم دیدم طرف چند سال خواستگارش بوده ، نتونستن باهم ازدواج کنن ، ی سال چیزی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از محضر کوفتی معرفی گرفتیماونام کد ملی و کد پستیمونم گرفتن

اون مشخصات رو میگیرن که روی برگه معرفی به آزمایشگاه و کلاس مشاوره بنویسن همین . تا زمانیکه عقد خونده نشه هیچ جا ثبت نمیشه خیالت راحت 

یعنی چی برگه آزمایش رو باطل کنی؟ فکر نکنم جایی ثبت بشه مگه شناسنامه بردین واسه پذیرش آزمایشگاه؟؟ بعدشم ان شاءالله یه قسمت خوبی برات پیدا میشه اینم چیزی نیست که بخوای همیشه پنهونش کنی مگه گناه کردی؟ هیچوقت نفهمیدم چرا بعضی میخوان نامزدی یا بله برون و آزمایششون رو مخفی کنن! طرف مقابل یه روزی بفهمه که پنهون کاری کردین که فاجعه میشه ولی اگه همون اوایل آشنایی عنوان بشه دیگه طرف فکر نمیکنه فریب خورده... برو چهارگوشه زمین رو ماچ کن همچین آدم سمی قبل عقد خودش رو نشون داد 

ببخشیدا خیلی احمق بودی که راصی شدی بااین آدم ازدواج کنینامه آزمایشگاه جایی ثبت نمیشه.

کاش یکی بشینه رو به روم همین حرفارو بزنه بهم

واقعا کاش خودمو اینقدر کوچیک نمیکردم

اسی بچه نشو آزمایش کجا میخواد ثبت شه؟ کی به آزمایش توجه میکنه اخه. فقط عقد رسمی مهمه که ثبت نشه. برو ...

خیلی ارزش دادم بهش

با اینکه ازش سر بودم یبارم چیزی بهش نگفتم

خداشاهده چیزی نگفتم

همه اینارو میدونماز اینکه روم عیب الکی گذاشتنو دلمو شکستن حالم بدهحس میکنم زشت ترین دختر دنیام

نفهمیدی چی گفتم‌؟

تو از سرش زیادی بودی  

دیدی میگن مثل میزنن سگ داشته کتار شیر راه می‌رفته فکر میکنه خیلی قدرت داره شیر اجازه داده کنارش راه بره.....کم‌گم هوا برش داشته از شیر قدرتش بیشتره!!

این حکایت این ادنهاست 

حیف تو بود واقعا  اختلاف سن بالا خوب نیست

کاش یکی بشینه رو به روم همین حرفارو بزنه بهمواقعا کاش خودمو اینقدر کوچیک نمیکردم

مشخصه دختر عاقلی هستی که نذاشتی این آدم بیشتر تحقیرت کنه . خیلیا میرن عقد میکنن تهش با یه بچه برمیگردن خونه پدرشون 

به جای ناراحتی به خودت افتخار کن به حرفای چرت اون ادمم فکر نکن چشمای مادرش چپه 

کاش یکی بشینه رو به روم همین حرفارو بزنه بهمواقعا کاش خودمو اینقدر کوچیک نمیکردم

اینقدر نوک نزن به خودت؟ مگه تو چند سالته؟ مگه چند بار زندگی کردی؟ مگه چند بار تا آزمایش خون و بله برون رفتی که تحربه ت بکارت بیاد؟؟ همه ما خانما اشتباهاتی میکنیم درواقع اشتباهم نیست ما ظرفیت طرف رو نمیدونیم متناسب با اصالت خودمون برخورد میکنیم ولی طرف دور برش میداره فکر میکنه خیلی خر بزرگیه😅