2777
2789

همچی خوب بود همچی خوب پیش میرفت تا اینکه روزای اخر بعد ازمایش خودشو نشون داد 

اول گفت ارایشت چقدر میشه گفتم ۲.۵ ۳ گفت نههه هرجا مامانم بخواد میری

بعد سر قند و سفره بحث داشتیم که میگفت محضر داره من میگفتم بخریم دوست دارم داشته باشم بزا خودم

دیگه تیر اخرش این بود که برگشت گفت چشات انحراف داره گفتم نداره رفت تایم دکتر گرفت ببره منو خیلی دلم شکست از اینکه اینجوری مستقیم روم عیب گذاشتن اونم الکی از حرصم دیروز خودم رفتم دکتر همونجا گریم گرفت دکتر گفت نه یه درصدم انحراف نداری

بله برون شده بود محضر گرفته بودیم ازمایشم رفته بودیم همسایه ها فامیلا فهمیده بودن

بعد دیگه اون حرفو شنیدم از طرف ما بهم خورد یه باری پیگیر شدن اونام دیگه بیخیال شدن

الان حتی دلم نمیخواد برم برگه ازمایشو باطل کنم

فک میکنم دیگه ثبت شده و اینده بخوام ازدواج کنم مشخص میشه یبار رفتم ازمایش

حالم خیلی بده دلم خیلی شکسته 

الان چند روزه به خاطر حرفشون گریم بند نمیاد

۱۳ سال اختلاف سنیم داشتیم 

نمیدونم چیکار کنم نمیدونم 

اعتماد به نفسمو با خاک یکسان کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودت ارزش خودتو پایین میاری و یه پسر بی شخصیت و هیچی ندار رو قبول میکنی خدا خیلی دوست داشته که به این سرعت از زندگیت حذفش کرده 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دختر جوون میخواستن بهش بدن فکر کرده خودش چه کسیه

ببخشید وقتی با این اختلاف سن قبولشون میکنین   اونها اعتماد به نفس کاذب میگیرن هوا برشون می‌داره

آدم بی لیاقت همون بهتر که قبل عقد از زندگیت رفت

از سرش زیاد بودی 

برو خداروشکر کن که الان بهم خورد . خدا دوستت داشته ذات طرفو رو کرده واست نگران آزمایشتم نباش فقط تو ...

از محضر کوفتی معرفی گرفتیم

اونام کد ملی و کد پستیمونم گرفتن