2777
2789
عنوان

دوازدهم خیلی کار سخته❓️⁉️

66 بازدید | 10 پست

یعنی چقدر باید خوند و چجوری

تجربه ای نصیحتی چیزی دارین بگین لطفا

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

قطعا راحت نیست یعنی باید اذیت بشی حتما تا یه چی قبول بشی.نصیحت هم اینکه نیمسال دوم رو نخونی باختی حالا هرچقدرم الان روزی 15 ساعت بخونی

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا راحت نیست یعنی باید اذیت بشی حتما تا یه چی قبول بشی.نصیحت هم اینکه نیمسال دوم رو نخونی باختی حا ...

اتفاقا از چند نفر همین نصیحت شمارو شنیدم و ترجیح دادم تابستون یکم انرژیمو بازیابی کنم ک پاییز زمستون و بهار کم نیارم 

اگه از الان خودمو خسته کنم وسط راه میبرم و نمیخونم 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نه راحته😐😐😐😐خب معلومه که حسابی سخته

منطقیه🥲

اتفاقا از چند نفر همین نصیحت شمارو شنیدم و ترجیح دادم تابستون یکم انرژیمو بازیابی کنم ک پاییز زمستون ...

عزیزم چیزی که هست اینه که الان خوب بخون آزمون و خطا کن. نیمسال دوم بیشتر زمان جمع بندی هست نه یادگیری خیلی. اما این کاری که میکنی قطعا بهتره از اینکه مثلا توی اسفند کم بیاری. من مثلا نیمسال دوم رو خوب خوندم رتبه ام شد 6 هزار یکی از دوستانم متأسفانه در نیمسال دوم کم کاری کردن رتبه اشون شد 26 هزار. یعنی انقدر فرقشه....حالا شما بستگی به تلاش خودت میتونی رتبه های خیلی بهتر هم بیاری ان‌شاءالله موفق بشی😁🤍✨

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

عزیزم چیزی که هست اینه که الان خوب بخون آزمون و خطا کن. نیمسال دوم بیشتر زمان جمع بندی هست نه یادگیر ...

عه خب من تابستونو خوب نخوندم😞

ولی سعی میکنم مدرسرو تا حد ممکن کم برم و بیشتر درس بخونم 

بنظرت چیکار کنم که کم نیارم 

روزی چند ساعت بخونم و چقد واسه دوازدهم و پایه وقت بزارم؟

عالی شدی میتونید یکم از خوندن خودتون بگید اولویتتون دوازدهم بود یا پایه؟

معدلتون چطور شد

عه خب من تابستونو خوب نخوندم😞ولی سعی میکنم مدرسرو تا حد ممکن کم برم و بیشتر درس بخونم بنظرت چیکار ک ...

عزیزدلم اشکال نداره تابستون اونقدرا هم مهم نیست یعنی میشه جبران کرد. مثلا معلم ما داروساز هم بودن اخرای اسفند سر کلاس می‌خندید میگفت هیچکس واقعا از تابستون شروع نکرده😂مهم اینه که جبرانش کنی. حقیقتا من طبق تدریس دبیر پیش میرفتم اگر دوازدهم کار می‌کرد منم دوازدهم میخوندم و اگر پایه کار می‌کرد پایه... ولی بنظرم دوازدهم مهم تره چون هم امتحان نهایی داری ازش هم توی کنکور سهم خیلی خوبی داره دوازدهم...و اینکه توصیه من اینه از بهمن یا اسفند مدرسه نرو شروع به جمع بندی کن هرچی هم دبیر ها نگفتن خودت بخون حالا میتونی بعضی کلاس ها رو بری ولی خب دیگه. 

بعد اینکه عزیزم طبق تجربه خودم عامل ناامیدی اکثر بچه ها توجه به درصدای قلمچی و... هست😂😐میدونستی من ترازم توی قلمچی به زور به 5 هزار می‌رسید؟ :/ اگر قرار بود رتبه کنکورم مثل رتبه قلمچی بشه الان مردود بودم😂در کل آزمون رو حتمااا تحلیل بکن اما درصد و رتبه و تراز و اینا همش الکیه نزار ناامیدتت کنه...

یه چیز دیگه هم که مهمه شیمی و زیست هست البته نمیدونم تجربی هستی یا نه ولی اگرم رشته ات چیز دیگه ایه یادت نره درس های پرضریب کنکور الویتت باشه. مثلا من که تجربی بودم زیست قطعا الویت داره به فیزیک مثلا... ولی حالا اونطوری هم نباشه اونا رو کار نکنی.

عزیزم من معدلم 18.9 شد حدودا و خب بنظرم از الان حتمااا ادبیات و زبان و دینی و کلا عمومی رو کار کن باید از الان کارشون کنی چون تاثیر مثلا نمره 20 ادبیات مثل اینه که به درسی رو توی کنکور مثلا 60 درصد بزنی🥲متاسفانه خیلیا فقط میشینن دروس اختصاصی میخونن در حالی که فقط بخاطر عمومی ها مجبور میشن پشت بمونن

عزیزدلم اشکال نداره تابستون اونقدرا هم مهم نیست یعنی میشه جبران کرد. مثلا معلم ما داروساز هم بودن اخ ...

وای خیلی ممنونم خدا خیرت بده اینقدر واسم تایم گذاشتی😁

و یکی از بحرانای پارسال من که ناامیدی از تراز قلمچیم بود رو حل کردی برام😅

اون حرف دبیر داروسازتونم واقعا خوشحالم کرد😂😂

من تمام تلاشمو میکنم از همین فردام شروع میکنم میخونم 

معدلتونم عالی بوده واسه منم دعا کنین لطفا♥️

وای خیلی ممنونم خدا خیرت بده اینقدر واسم تایم گذاشتی😁و یکی از بحرانای پارسال من که ناامیدی از تراز ...

عزیزم ان‌شاءالله موفق باشی و به آرزوت برسی دختر🌸😍❤️

عزیزم ان‌شاءالله موفق باشی و به آرزوت برسی دختر🌸😍❤️

مرسیی شماهم اتشاءالله یه دوران دانشجویی عالیو پشت سر بزارین🥰