2777
2789
عنوان

دوستم توجهی به متاهل بودن مرده نکرد و بخشیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 151 پست
دوست شما تقصیری نداره و خودشم قربانیه، دلیلشم اینه بعد چهارسال دیده بهش دروغ گفته شده والانم وابسته ...

عزیز    واقعا  باورت شده     طرف  چهار سال   نمیدونسته  مرده زن داره؟؟؟؟🙄

تو همون دوست مظلومشی؟یا کاربری دوم همین مدافع دوست مظلوم؟

من یه آدم معمولیم که با عقل حرف میزنم نه از سر احساس، و چرت و پرتم نمیبافم مث بعضیا 😉 شماها چون متاهلید چشمتونو بستید فقط دارید یک طرفه قضاوت می‌کنید، من تو ازدواج قبلیم 1 سال همسرمو ترک کردم چون دیگه ازش خسته شده بودم و میخواستم جدا شم و برام مهم نبود  اون تایم با کسی باشه... زنیکه زندگیشو دوس داره ول نمیکنه 4 سال بره

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست شما تقصیری نداره و خودشم قربانیه، دلیلشم اینه بعد چهارسال دیده بهش دروغ گفته شده والانم وابسته ...

قربون دهنت... از کل کامنتای اینجا و زنایی که نمیدونن چی بگن و چجوری حرف بزنن فقط شما بهترین جوابو دادی آفرین بهت 👌🏻👌🏻👌🏻

قربون دهنت... از کل کامنتای اینجا و زنایی که نمیدونن چی بگن و چجوری حرف بزنن فقط شما بهترین جوابو دا ...

قربونت عزیزم😍

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
عزیز واقعا باورت شده طرف چهار سال نمیدونسته مرده زن داره؟؟؟؟🙄

باور کنم یا نه چه فرقی میکنه؟ 

طبق چیزی که ایشون گفتن منم نظرمو دادم عزیزم 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺

فاحشه ها میگن بیشتر مشتریاشون مردای متاهلن 

خدا لعنت کنه آدمای تنوع طلبو 

اون کسی هم که میدونه طرف متاهله ولی باهاش میره تو رابطه رو دوباره لعنت کنه اینا روانین چجوری میتونن بپذیرین پارتنرشون رو با یکی دیگه شریکن

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
بله نیست مرده مقصره

خب حالا چرا تاپیک زدی براش همه چی که از نظر شما اوکیه مرد که جدا زندگی میکرده طلاقم که داره میده دوستتم که با هیچ کدوم این قضایا مشکلی نداره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

آره هیچ حقی ندارد باید قورمه سبزی مخصوص‌شوهر جان بپزد و‌تمکین کند که مبادا مرتیکه خیانت کند

نه عزیزم میگم نباید مدت زمان طولانی شوهرشو ترک کنه 

خب حالا چرا تاپیک زدی براش همه چی که از نظر شما اوکیه مرد که جدا زندگی میکرده طلاقم که داره میده دوس ...

از نظر من شدایط،اوکی نیست فقط بنظرم دوستم مقصر نیست وگرنه من خودم گفتم نباید همچین مردیو میبخشید چون یه شخص پنهان کار و دروغ گوعه

.