دوست شما تقصیری نداره و خودشم قربانیه، دلیلشم اینه بعد چهارسال دیده بهش دروغ گفته شده والانم وابسته شده. ولی الان داره احساسی رفتار میکنه.
به نظر من بهترین کار اینه دوستتون به اون آقا بگه من میرم اگه روزی زن نداشتی و جداشده بودی میتونی بیای سراغم ،اینجوری اگه مرده قصد طلاق دادن نداشته باشه که برمیگرده پیش همسرشو تکلیف دوستت مشخص میشه تا بیشتر بازی نخوره، مثل این چهارسال که میتونست از همسرش جداشه ولی چون دوستت نمیدونست اقدامم نکرده بود. پس احتمالاً قصد جداشدن نداشته.
ولی اگه واقعاً دوستت رو میخواد وقصدش جداشدن از همسرش باشه زودتر کارای طلاقشو میکنه و به دوستت ثابت میکنه خودشو،در حال حاضر این معقولترین کاره. حالا بعدش چجوری زندگی کنن و چی پیش بیاد معلوم نیست و زمان مشخص میکنه رابطشون درسته یا نه.
درمورد حرف دوستانم دلخور نشو چون هرکس از دید خودش و تعصبش داره نظر میده حالا درست یا غلط، ولی به نظر من زندگی زوری نمیشه و برگشتن به یه سری آدما و زندگیا وبه هر طریقی نگه داشتن یه سری از زندگیا بیخوده و همیشه قرار نیست خوب باشه.فقط مهم اینه تکلیف آدم روشن بشه و بلاتکلیف و علاف تو رابطه نمونه که بعداً بگه بازی خوردم.