2777
2789
عنوان

دوستم توجهی به متاهل بودن مرده نکرد و بخشیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 3679 بازدید | 154 پست

ببین قضیه سادست مگر اینکه خودتو بزنی به اون راه 

دوستت تو این 4 سال نمی دونسته خب تا اینجا که مشکلی نیست به هر حال علم غیب نداشته 

ولی  به محض اینکه فهمید مرده زن داره بچه داره راهشو نکشید بره از اینجا دیگه داستان برعکس میشه 

در ضمن  اختیار زندگی خودشونو داشت میخواستن باهم باشند یا جدا باشن هر جوری که میخواستن زندگی کنن به کسی ربطی نداره و توجیه قابل قبولی نیست اصلا تو بگو  مرده با زنش سگ گربه بودن   باز  دلیلی بر توجیه طرفداری شما و حرکت دوستتون نیست و سلام.

دوستت هر روز واسه رابطه میخاسته ،درضمن خانم هیچ جا نرفته یه گوشه داشته زندگیش میکرده با شوهرش دوستت ...

خب شوهرش زنشو واسه رابطه نخواسته رفته با این دختره و دروغ گفته مجرده... الان این وسط 2تا زن آسیب دیدن مخصوصا این دختره... و اون نر مقصره ولی زنا به هم میپرن و همو فحش میدن 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش میگه بیا با زنم حرف بزن مطمئن شو بهت خیانت نکردم

عزیز دوستت وارد زندگی یکی دیگه شده

اون خانم نباید به دوستت اطمینان بده بین خودش و "شوهرش" چیزی نبوده!

این آقا چهار سال دروغ گفته چه تضمینی هست بقیه حرفهاش راست باشه؟

منم می دونم زنی که خرج داره ارج داره...ولی شوهرم اختلال خودشیفته داره.

[QUOTE=393430904]پاره نکن خودتو عزیزم چقد تحت فشاری دصلا دوستم قرار شده با زنه حرف بزنه بعد تو میگی ...

اگه راست گفته باشه زنه ول کرده رفته اگه زندگیشو دوس داشت 4 سال شوهرو ول نمیکرد بره

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

دوست من از مادری که خونه زندگیشو ول کرده نه طلاق گرفته نه زندگی کرده خیلی بهتر میتونه اون بچرو بزرگ ...

دوست شما تقصیری نداره و خودشم قربانیه، دلیلشم اینه بعد چهارسال دیده بهش دروغ گفته شده والانم وابسته شده. ولی الان داره احساسی رفتار میکنه. 

به نظر من بهترین کار اینه دوستتون به اون آقا بگه من میرم اگه روزی زن نداشتی و جداشده بودی میتونی بیای سراغم ،اینجوری اگه مرده قصد طلاق دادن نداشته باشه که برمیگرده پیش همسرشو تکلیف دوستت مشخص میشه تا بیشتر بازی نخوره، مثل این چهارسال که میتونست از همسرش جداشه ولی چون دوستت نمیدونست اقدامم نکرده بود. پس احتمالاً قصد جداشدن نداشته. 

ولی اگه واقعاً دوستت رو میخواد وقصدش جداشدن از همسرش باشه زودتر کارای طلاقشو میکنه و به دوستت ثابت میکنه خودشو،در حال حاضر این معقولترین کاره. حالا بعدش چجوری زندگی کنن و چی پیش بیاد معلوم نیست و زمان مشخص میکنه رابطشون درسته یا نه. 

درمورد حرف دوستانم دلخور نشو چون هرکس از دید خودش و تعصبش داره نظر میده حالا درست یا غلط، ولی به نظر من زندگی زوری نمیشه و برگشتن به یه سری آدما و زندگیا وبه هر طریقی نگه داشتن یه سری از زندگیا بیخوده و همیشه قرار نیست خوب باشه.فقط مهم اینه تکلیف آدم روشن بشه و بلاتکلیف و علاف تو رابطه نمونه که بعداً بگه بازی خوردم. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺