2777
2789
عنوان

دوستم توجهی به متاهل بودن مرده نکرد و بخشیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 3297 بازدید | 154 پست
اینا چندین ساله جدا از هم زندگی میکنن زنش باید خیلی قبل تر طلاق میگرفت تا اینجوری نشه دوست منم که نم ...

بخدا ببخشیدا دوستت خیلی احمقه پای این مونده بعد طلاقش دستش باز تر میشه ب دوستت بیشتر خیانت میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا ببخشیدا دوستت خیلی احمقه پای این مونده بعد طلاقش دستش باز تر میشه ب دوستت بیشتر خیانت میکنه

خب منم همینو میگم 

کار اشتباهی کرد من خیلی گفتم که این دروغ گوعه وقتی چیز ب این بزرگیو انقد راحت مخفی کرده

.

خب منم همینو میگم کار اشتباهی کرد من خیلی گفتم که این دروغ گوعه وقتی چیز ب این بزرگیو انقد راحت مخفی ...

منم اکسم زن داشت بجز من با دهن نفر بود طلاق گرفت با همه رفت با همهههههه فکر نکنه میتونه کنترلش کنه نه 

اون بنده خدا چرا

اخه دو سه ماه با یه زنه رابطه داشت شبتا صبح و صبح تا شب

بعد قطعش کرد

حالا امسال دوباره دیدم با زنه رابطه داره

ولی پیاماشونو خوندم صمیمی به نظر نمیومدن، شوهرم میگفت من فقط قراره کاری براش امجام بدم رابطه احساسی ندارم و خیانتم نکردم، ولی باورم نمبشه بازم

از زنه هم پرسیدم گفت اون مث داداشمه کارم تموم شه دیگه مزاحمتون نمیشم

بازم باورم نشد

اخه دو سه ماه با یه زنه رابطه داشت شبتا صبح و صبح تا شببعد قطعش کردحالا امسال دوباره دیدم با زنه راب ...

دوست منم الان تو اين شرايط اونم ٤،٥ روز فقط چت كردن دوستم قيامتى بپا كرده ديشب شوهرش خودكشى كرده البته بيشتر براى مظلوم نمايى بوده دخترى هم كه باهاش چت ميكرده ٢٤ اذر عروسيشه !!!!

به نفع دوستم شد راضى شده حق طلاق بده

جوگیر اه اهدوستم بخشید چون بهش دروغ گفته بوده مخفی کرده بوده ۴ سال اسکلش کرده

شما چرا انقدر طرفدار دوستتی؟

دوست شما ببخشیدا انقدر خنگه که ۴سال نفهمیده طرف متاهله؟

بعدم الان که فهمیده چرا راهشو جدا نمیکنه؟

رفتاراش برام قابل درک نیست

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

تو خودت فهمیدی زن داره؟ یا خودش گفت

نه خودش گفت نه من فهمیدم پسر عمش گفت بهم من باور نکردم بعد بهم گفت روی سینش اسمش تتوعه رفتم باهاش بحثم شد لباسشو بالا دیدم بلههه هست 

باهاش کات کردم پیج زنشو پیدا کردم الان باهم دوستیم یکاری کردم مدرک جمع کرد مهریشو گرفت پسره بی کار و دوله بود باباش پولدار بود مجبور شده باباش مهریه بده چون پسرش چند شب رفت زندان روانی شده بود