2777
2789
عنوان

دوستم توجهی به متاهل بودن مرده نکرد و بخشیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 3706 بازدید | 154 پست
شما به دوست من چیکار داریاون زنه خودش ول کرده رفته عین خیالش نیست و میدونسته شوهرش دوسش نداره اما دو ...

شکایت کنه

البته میگی همش  خونه مرده بوده

دوستت هنوز دختره؟

چای رفاقت ما همیشه تازه دمه☕🍰

شما به دوست من چیکار داریاون زنه خودش ول کرده رفته عین خیالش نیست و میدونسته شوهرش دوسش نداره اما دو ...

شما که میگی دوستم نمی دونسته متاهله

این مرد که چهار سال دروغ گفته بود، الان راست میگه که زنش چهار سال نبوده !!!؟

ترنج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستت هر روز واسه رابطه میخاسته ،درضمن خانم هیچ جا نرفته یه گوشه داشته زندگیش میکرده با شوهرش 

دوستت فکر میکنه رفته 

درضمن اون مرد ب بچه اش حتی تعهدی نداره چطور میخاد ب دوست مظلومت خیانت نکنه نمیدونم 

چ پیوندی؟ تو این ۴ سال پیوند نخورده تو ۴ روز بخوره؟ خونه خراب کن همون خانومس که ۴ ساله شوهرش پیشش نی ...

واقعا اگه یه روزی خودتم جای اون زن باشی این حرفارو به خودت میگی؟؟

شما چرا نمیخوایی باور کنی 

مرد متاهل متاهلهههههه

حالا چه جدا زندگی کنن چه باهم تعهد دارن نسبت به همدیگه 

والا شاید این چهار سالم زنه داشته با هیز بودنای شوهرش میجنگیده تا زندگیشو از نو بسازه 

دوست شما چهار سال نفهمیده اقا زن داره اونوقت الان میفهمه که رابطه ی مرده با زنش در چه حده؟؟

از کجا معلوم اینکه مرده میگه باهم رابطشون خوب نیست دروغ نباشه؟ شاید زندگی گل و بلبل دارن مرده داره گند کاری میکنه

شاید اصلا جدا نباشن زن بیچاره صبح تا شب سرکار باشه

وقتی یه مرد چهار سال دروغ میگه مطمئن باش الانم دروغ میگه که با زنم قهرم و فلانمو چهار ساله نیسته و...

قبول کن که دوست شما داره یه زندگی رو از هم می پاشونه و اه اون بچه قطعا یه روزی دامنشو میگیره

دلم فقط برای اون بچه بدبخت می سوزه قراره بیوفته طیر دست دوست تو... وگرنه اون سه تا خیلی راحت میرن دن ...

دوست من از مادری که خونه زندگیشو ول کرده نه طلاق گرفته نه زندگی کرده خیلی بهتر میتونه اون بچرو بزرگ کنه

بچه اگه قرار بود اسیبی ببینی تو این ۴ سال دیده که باباش هفته ای یبار بیاد بهش سر بزنه

.

بی خود کارای دوستتو ماست مالی نکن

فهمید متاهله 

دوستت باید میکشید کنار و برای همیشه کات میکرد

نه که دوباره برگرده بهش

کار دوستت اصلا توجهی نداره

❤️فقط حیدر امیر المومنین (ع)است❤️

اره اصلا خود دخترم ک چی؟ چیکار میتونی بکنی؟من هزارتا قبل این تاپیک زدم که تو رابطم رابطم چجوریهبعد ا ...

هیچ کاری واسه کسی ک افسار پاره کرده نمیشه کرد 

بشین تا خدا چوبش بزنه 

چوب خدا صدا نداره 

مظلوم اون بچه اس اومدی اینجا مظلوم مظلوم میکنی 

خاک تو سر اون زن ک پیدات نمیکنه حقت بزاره کف دستت

داریم داستان یه دختر خونه خراب کن گوش میدیم🫤لعنت به هر دوتاشون واقعا فک میکنه قراره خوشبخت بشه 🙄

خونه ای که مردش لاشی باشه خراب کردن نمیخواد خودش خراب شده است

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

واقعا اگه یه روزی خودتم جای اون زن باشی این حرفارو به خودت میگی؟؟شما چرا نمیخوایی باور کنی مرد متاهل ...

من ۴ سال زندگیمو ول نمیکنم برم خانم تکلیفمو مشخص میکنم

گفته بیا با زنمم حرف بزن ببین که چیزی نبوده و مهم تر ازین مرده سعی داره به دوستم ثابت کنه که بهت خیانت نکردم و اصاا تو این مدت با زنم نبودم

.

چ خونه ای؟ اینا مگه خونه ای هم داشتن هر کدوم ی ور بودن برا همشماها چون شوهراتون خیانت کاره نمیتونید ...

شما اینجوری فکر کن 

ماهم راجب تو و دوستت با این طرز فکرتون یاد دخترای تن فروش می افتیم😂

جلو ایینه با این افکارتون خجالت نمیکشین از خودتون واقعا؟؟ بابا بخاطر پول نکنین اینکارارو

من اولش اصلا قصد توهین نداشتم ولی الان حس میکنم خودت از دوستت هم بدتری

هیچ کاری واسه کسی ک افسار پاره کرده نمیشه کرد بشین تا خدا چوبش بزنه چوب خدا صدا نداره مظلوم اون بچه ...

جای اون زنه بودم چنان بلایی سر جفتشون میاوردم که دیگه کنترلی رو ادرار و مدفوعشون نداشته باشن لجنای پست