2777
2789
عنوان

خیانت بابام به مامانم الان رفته پیش زنه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمی فهمی درست قضیه رو چی فهمیدی از قضیه آدم میاد راهنمایی بگیره اینجوری بدتر آدمو پشیمون می کنید ...

دختر خوب نفهمیدی من چی میگم 

من حاضرم حتی تا صبح بهت راهنمایی کنم چون برام مهم چی میگم اما بچه خوب تو زندگی ات الان رو هوا باید بچسبی به زندگی خودت مادرت اینجا نقش اصلی داستان 

مادرت می‌فهمه که رابطه دارن یا نه تو بایک جواب ندادن فهمیدی بله دارن 

من برای زمانم ارزش قائلم اگه نیاز به مشاور داشتی دوستانه حاضرم هزینه اش پرداخت کنم اما اینجا الکی وقت نگذرونی 

منظورم به شماستتوجیه قابل قبولی نیست😅موضوع تایپک معمولا توی خودش نوشته نیاز نیست کل زندگی طرف رو بر ...

موشکافی چیه دختر جان 

من متاهلم 26 سالمه زندگی خودم دارم و پرستارم درگیر خودم همیشه همین قدر دقیق بودم حتی حاضرم پول مشاور بدم بره اما اینجا نظر الکی نخونه چون برای هم جنس خودم بشدت ارزش قائلم نظرم بخون بعد بگو موشکافی دختر جان .و اینکه ممنون میشم متوجه باشی شما خطاب ندادم که ریپلای کردی با احترام 

نمیشه

باید بشود ، اگر از جانب تو موضوع درز پیدا کند خوبیت نداره بگذار مکتوم بماند ،شاید موضوع انقدر هم که فکر میکنی پیچیده نباشد 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

نمی فهمم یعنی چی من کی زندگی رو هوا بوده

می‌دونی اگه واقعا خیانت پدرت درست باشه قرار چه اتفاقی بی افته ؟

اگه طلاق باشه زندگی تو تحت تأثیر اگه قرار سازش باشه باز جو سنگین تو خونه حاکمه و شرایط برای تو سخته 

اگه پدری که اینقدر خودخواه باز میگم مطمئن نمیشه نظر داد فهمیدم دانش آموز هستی لطفاً برای آینده ات بجنگ و کم نگذار و سعی کن روی بعد شخصیتی ات کار کنی چون این اول راه 

به امید کلی حال خوب 

من قبل هر تاپیک نظر بدم نگاه اجمالی به بقیه تاپیک ها میکنم تا سیر تفکری طرف بفهمم دختر خوب میگی نمیت ...

مگه میشه بیخیال بشه...

این کار پدرش به اینده خودشم‌ حتی لطمه میزنه شوخی بردار که نیست

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

باید بشود ، اگر از جانب تو موضوع درز پیدا کند خوبیت نداره بگذار مکتوم بماند ،شاید موضوع انقدر هم که ...

هست پیام هاشون هست تحمل اینو ندارم دارم تون تون و با لرزش می نویسم تا دیر نشده یه کری کنم

موشکافی چیه دختر جان من متاهلم 26 سالمه زندگی خودم دارم و پرستارم درگیر خودم همیشه همین قدر دقیق بود ...

اگه کردی که خدا خیرت بده

ولی حرفه من ربطی به خونه داری پرستاری یا هیچکدوم که بهش اشاره کردی نداشت که هی اشاره میکنی بهش 

صرفا گفتم درست نیست و امیدوارم یکم متوجه ش بشین، ریپلایی دیگه نیست.