2777
2789
عنوان

دوستم توجهی به متاهل بودن مرده نکرد و بخشیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 3703 بازدید | 154 پست
شما اینجوری فکر کن ماهم راجب تو و دوستت با این طرز فکرتون یاد دخترای تن فروش می افتیم😂جلو ایینه با ...

مهم نیست یاد چی میوفتی

دوست من شاغله درس خونده خودش ماشین داره حقوق داره پول کسیم نمیخواد از اول با عشق رفته جلو مرده لاشی بوده دروغ گفته اینم دروغشو بخشیده گرچه اشتباه کرده و به اینده خودش ضرر رسونده

.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست من از مادری که خونه زندگیشو ول کرده نه طلاق گرفته نه زندگی کرده خیلی بهتر میتونه اون بچرو بزرگ ...

دوستت اگر آدم بود باعث جدایی پدر و مادر این بچه نمیشد، گور بابای هر سه تایی شون...  کاش به بدترین شکل ممکن فقط زجر دنیا رو بکشن هر سه تایی

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

به تو چه زن شرعی و قانونیش هست هرجا دوست دارد میتوند باشد . در ضمن من طرفداری اقا رو نکردم‌.

عزیزم زن شرعی و قانونی هرجایی نمیتونه باشه باید خونه ور دل شوهرش باشه و تمکین کنه 😏

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

چ خونه ای؟ اینا مگه خونه ای هم داشتن هر کدوم ی ور بودن برا همشماها چون شوهراتون خیانت کاره نمیتونید ...

دختر اگه سالم بود با یه مرد متاهل رو هم نمیریختن شمام زیاد فشار نخور نکنه اون دختره خودتی 

بی خود کارای دوستتو ماست مالی نکنفهمید متاهله دوستت باید میکشید کنار و برای همیشه کات میکردنه که دوب ...

چجور بکشه کنار 

خیییییلی ببخشید ۴سال زیرخواب بوده الان زورش میاد بکشه کنار ،جواب اون پاهای ک میرفت بالا رو کی بده پس😅😅😅

چجور بکشه کنار خیییییلی ببخشید ۴سال زیرخواب بوده الان زورش میاد بکشه کنار ،جواب اون پاهای ک میرفت با ...

چی بگم....

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂