2777
2789
عنوان

دوستم توجهی به متاهل بودن مرده نکرد و بخشیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 3806 بازدید | 154 پست

دلم فقط برای اون بچه بدبخت می سوزه قراره بیوفته طیر دست دوست تو... وگرنه اون سه تا خیلی راحت میرن دنبال عشق و حال خودشون

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربط نداره؟اینهمه پسر مجرد رفته چسبیده به اون مرده؟؟حالا زنشو طلاق داد بچه چیتا ابد درگیر بچشه این مر ...

گفته بوده مجرده حتی نگفته بوده قبلا طلاق گرفتم

باهمم زندگی میکردن نمیدونم چرا پتوجه نمیشید

زنه که پیشش نبوده این بفمهمه حالام که فهمیده دلش نمیاد جدا شه

.

چ پیوندی؟ تو این ۴ سال پیوند نخورده تو ۴ روز بخوره؟ خونه خراب کن همون خانومس که ۴ ساله شوهرش پیشش نی ...

چند سالته این داستانای ابدوخیاری رو باور میکنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

😅😅😅😅

والله     دیگه  از حد  گذرونده

مطمئن   باش   اون دختره    حالا  انشالله که دوستشه

از اول  میدوتسته

شاید  اگر  خودش  ول نمیداد   وسط  زندگی  اینها

مرده  برمی‌گشت   به  زن و بچه

چقدر زشت بود حرفت عزیزمزنش مظلوم ماجراست. به زنش چی کار داری

شما به دوست من چیکار داری

اون زنه خودش ول کرده رفته عین خیالش نیست و میدونسته شوهرش دوسش نداره اما دوست من چی که هر روز با این مرده بوده مظلوم اونه که با احساساتش بازی شده

.

گفته بوده مجرده حتی نگفته بوده قبلا طلاق گرفتمباهمم زندگی میکردن نمیدونم چرا پتوجه نمیشیدزنه که پیشش ...

حالا که فهمیده جدا شع

مگه اینکه زندگیشو با یه بچه ناتنی تقسیم کنه

بعدشم از کجا معلوم مرده واقفا طلاق بده

هر وقت شناسنامشو دید اونوقت...

چ خونه ای؟ اینا مگه خونه ای هم داشتن هر کدوم ی ور بودن برا همشماها چون شوهراتون خیانت کاره نمیتونید ...

ببین اینکه دختره گول خورده قبول

کسی هم حرفی نمیزنه

خیلی مردها میان مجرد جا میزنن خودشون رو

دختر مردم رو میزارن سرکار

بحث اینجاس

همون لحظه و ثانیه که فهمید این اقا مجرد نیست

باید فیشش رو میکشید و بلاک و تمام

وقتی نکرده

یعنی دونسته وسط یه رابطه مونده

الانم شما واقعا دلسوزی

جای اینجا برو به بزرگتر دوستت بگو

تا خودشون جمعش کنن