2777
2789
عنوان

دوستم توجهی به متاهل بودن مرده نکرد و بخشیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 3806 بازدید | 154 پست
نمیدونستیم خراب ها هم میبخشن .! مرد هرز و الت سرگردان و‌دختر خراب .

خراب کسیه که متاهله خودشو مجرد جا میزنه ۴ سال با یکی زندگی میکنه بعد انتظار داره مث خیار ول کنه بره

زنه اگه زندگیشو دوس داشت اون ۴ سال کجا بود؟

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ببخشیدا ولی دیدم به دوستت یک دختر خونه خراب کنه

اتفاقا دوستت باید ادامه بده تا همون اقا یه روزی به اونم خیانت کنه تا دردشو حس کنه چقدر سخته بری روی زندگی یه زن دیگه 

اونم زنی که بچه داره 

اونوقت شما ناراحتین که دوستت احساساتیه مرده هم بخاطر بچش نمیتونه کامل قطع ارتباط کنه؟؟؟

زمانی میشد گفت زن دوم میشه که اقاعه کلا طلاق گرفته بود بعد دنبال زن میگشت 

نه الان که شاید رابطشون بخاطر بچه ممکن بود دوباره پیوند بخوره و دوست شما داره جداشون میکنه

قربانی این وسط فقط اون بچست!

خیلی ببخشیدا ولی دیدم به دوستت یک دختر خونه خراب کنهاتفاقا دوستت باید ادامه بده تا همون اقا یه روزی ...

چ پیوندی؟ تو این ۴ سال پیوند نخورده تو ۴ روز بخوره؟ خونه خراب کن همون خانومس که ۴ ساله شوهرش پیشش نیست ول نکرده بره و یکبار به شوهرش زنگ نزده که دوست من بفهمه این صاحاب داره

.

خراب کسیه که متاهله خودشو مجرد جا میزنه ۴ سال با یکی زندگی میکنه بعد انتظار داره مث خیار ول کنه برهز ...

به تو چه کجا بود؟دوستت راهش بکشه بره ،دوستت اونقد هرزه هست خودش در شان یه مرد بچه دار زن دار میبینه نه پسر

دختر خونه خراب کنه پس به کی ربط داره

چ خونه ای؟ اینا مگه خونه ای هم داشتن هر کدوم ی ور بودن برا هم

شماها چون شوهراتون خیانت کاره نمیتونید یقه اونارو بگیرید یه دختر مظلوم که بازی شوهر هرزتونو خورده گیر میدید

.

خراب کسیه که متاهله خودشو مجرد جا میزنه ۴ سال با یکی زندگی میکنه بعد انتظار داره مث خیار ول کنه برهز ...

به تو چه زن شرعی و قانونیش هست هرجا دوست دارد میتوند باشد . در ضمن من طرفداری اقا رو نکردم‌.