2777
2789
عنوان

بنظرتون حق باکیه🥲🥺

247 بازدید | 35 پست

امروز ساعت ۱۱ برقا میرفتن من نمیدونستم 

رفتم تو آسانسور یهو برقا رفتن آسانسور خاموش شد بین طبقات ، من از بچگی فوبیا آسانسور رو دارم😓 انقد ترسیدم چندبار جیغ کشیدم سرایدار اومد در رو به زور باز کرد به بدبختی اومدم بیرون چون بین طبقات بود ، بعدش که اومدم بیرون فشارم افتاد از حال رفتم🥲بعد که بهوش اومدم دیدم تو خونمونم مامانم بالا سرم داد و بیداد میکنه که تو آبرو و شرف مارو بردی دختر ترسو برا چی جیغ کشیدی؟؟چرا غش کردی (مگه دست خودم بود اصن یهو نفهمیدم چی شد🥺) بابامم حرفاشو تایید میکرد و میگفت حالا تو آسانسور نمیمردی که☹️

الان میگم نکنه تقصیر منه؟ راستشو بگین بنظرتون حق با کیه؟😣

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

چون مدیر ساختمون از سرایدار پرسید کی جیغ میزد اونم بهش گفته بود که دختر فلانی انقد ترسید از حال رفت 

برا همین میگفتن آبروم رفت

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری ، واقعا موقعیت استرس زایی 

خوب کردی جیغ زدی تا نجاتت دادن غش کردنم که دیگه از شدت فشار بوده 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

ببخشید خندم گرفت 😂😂😂😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

چون مدیر ساختمون از سرایدار پرسید کی جیغ میزد اونم بهش گفته بود که دختر فلانی انقد ترسید از حال رفت ...

آبرویی که با این چیزا بره همون بهتر که نباشه 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

نه خب غش که دست خودت نبوده ولی باباتم درست میگه جیغ زدن نداشت دیگه

فوبیا دارم بخدا دست خودم نبود 

بعدشم من جیغ نمیزدم سرایدار نمیفهمید چجوری ویومدم بیرون🥲

کاملا حق داشتی و خانوادت چیزی از درک نمیدونن.

😔🫂🥺

فوبیا دارم بخدا دست خودم نبود بعدشم من جیغ نمیزدم سرایدار نمیفهمید چجوری ویومدم بیرون🥲

جیغ نمیزدی؟

حالا مهم نیست چیزیه که شده بهش فکر نکن.

لایک دوست دارم😂سابسکرایب و زنگوله یادتون نره. یوهاهاها🗿