2777
2789
عنوان

بنظرتون حق باکیه🥲🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 35 پست
عه دوباره تو😍😂❤️چطوری خوشگله؟😁آره بزار حالت جا بیاد اونا هم عصبانیتشون می‌خوابه خود به خود

مرسی قشنگم😍

دارن بدتر حالمو میگیرن بشدت فشارم افتاده سرم بدجوری گیج میره

بازم دارن غرغر میکنن☹️

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

ترسیدی جیغ کشیدی؟خیلی خوب کردی. همیشه احساساتت رو بریز بیرون و خودتو تخلیه کن. وگرنه میشی یکی مثل من ...

آره خیلی ترسیدم🥲

منم سابقه داره چندبار پنیک شدم☹️خیلی سخته

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چقد بده خانواده ها درک نکنن🥲🥺حالم خیلی بده فشارم خیلی پایینه اصلا درک نمیکنن فقط غر میزننکسی ...

سعی کن بری بیرون برا خودت یه کافی شاپی اگرم نمیتونی هندسفری یا هدفون بزار

مرسی قشنگم😍دارن بدتر حالمو میگیرن بشدت فشارم افتاده سرم بدجوری گیج میرهبازم دارن غرغر میکنن☹️

قربونت بشم خب😍🫂

درکت میکنم خانواده منم اینجورین😑💔

پاشو یچیزی بخور بعدا بشین با یکیشون که باهاش راحت‌تری حرف بزن 

سعی کن بری بیرون برا خودت یه کافی شاپی اگرم نمیتونی هندسفری یا هدفون بزار

ی حس کنجکاوی دارم دلم میخواد بدونم چی میگن

دلم میخواد بفهمم تا کجا میخوان ادامه بدن؟؟با اینکه میدونن بشدت حالم بده

آره خیلی ترسیدم🥲منم سابقه داره چندبار پنیک شدم☹️خیلی سخته

از الان برو دکتر. شاید الان درمانش راحت تر بشه

منم سنم کم بود اضطراب و تپش قلب و دل درد می گرفتم موقع امتحان. فکر میکردم عادیه. ولی الان خیلی شدید شده. دو نفر دیگه دعوا کنن من پنیک میشم. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.