2777
2789
عنوان

بنظرتون حق باکیه🥲🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 35 پست
آبرویی که با این چیزا بره همون بهتر که نباشه

من نمیدونم آخه مگه چیکار کردم که آبروشون بره☹️

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

جیغ نمیزدی؟حالا مهم نیست چیزیه که شده بهش فکر نکن.

دوبار فقط اونم جیغ عادی نه جیغ بنفش

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوبیا داری این ساعت ها حواستو جمع کن، مث من

نمیدونستم یادم رفته بود وگرنه نمیرفتم🤧

ترسیدی جیغ کشیدی؟

خیلی خوب کردی. همیشه احساساتت رو بریز بیرون و خودتو تخلیه کن. وگرنه میشی یکی مثل من که با ۴۰ سال سن دچار پنیک و اضطراب بالا، مشکل قلبی و ibs و هزار کوفت دیگه شدم. چون از اول خودمو کنترل میکردم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

امان از دست این خانواده ها منم خیلی میترسم و کل ساختمونم میدونن 

منم خانوادم باعث شدن عصبی و بداخلاق بشم بعد خودشون همش بهم میگن سگ فلفل مثل سگ اخلاقت ولی مگه من تقصیر کارم؟ تمام تلاشمو میکنم خوب شم اما بعضی وقتا از دستم در میره دیگه اتفاقا با اینا آبرو آدم نمیره با کارهایی که خدا گفته انجام نده و انجام بدی ابرو میره آبروت میش خدا نره بقیه کین این مردم به خدا هم فوش مسدن و پشت سرش حرف میزنن

حق با تو بوده بنظرم چون دست خودت که نبوده به مامان باباتم بگو خب اگه جیغ نمیزدم حالا حالاها نمیتونست ...

عه سلام عزیزم خوبی؟😍

دقیقا ولی نمیتونم زیاد حرف بزنم حالم خوب نیست الان

حق با توعه منم به شدت از حشره ها و خزنده ها میترسم و اصلا دست خودم نیست

خیلی بده کسی درک نکنه🥲

نو نیاز به همدلی داشتیبیا بغلم

وای کاش واقعا پیشم بودی 

کاش یکی بغلم میکرد 

کاش حداقل یکی درک میکرد🙂🤧

امان از دست این خانواده ها منم خیلی میترسم و کل ساختمونم میدونن منم خانوادم باعث شدن عصبی و بداخلاق ...

دقیقا چقد بده خانواده ها درک نکنن🥲🥺

حالم خیلی بده فشارم خیلی پایینه اصلا درک نمیکنن فقط غر میزنن

کسی از قصد که غش نمیکنه خب دست خودم نبوده که🤧