2777
2789

میتونه آرتروز گردن باشه 

مثلا صب که از پا میشم خبری ازش نیست،  وقتی بیرون میرم بعد دو سه ساعتی کار کردن و سر پا ایستادن کم کم سراغم میاد و تا صب بعدی همراهمه،  از پماد رهامینم برا تسکین دردش استفاده میکنم اونم تهش 3 ساعت ساکتش کنه دردمو 

23 سالمه هنوز یکم زوده برا همچین دردایی 💔😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسال پیش همچین دردی سراغ منم اومد ی ماه خونه نشسنم کرد ام ار ای و سی تی هم رفتم حتی یکی از دکترا بهم گف دیسک گردنه

یکی از دکترا دارو بهم داد گف عصبیه

پنج روز خوردم خوب شد

احتمالا دردت عصبیه،این مدت تنش عصبی نداشتی؟

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

شاید کتفت در رفته شکسته بند دوروبرتون نیست

نه دررفتگی نیست،  منشعش مهره گردنمه وقتی دست میزنم،  مهره 3 یا 4 گردنیمه دست میزنم درد رو اون ناحیه متمرکز میشه 

فکرنکنم ارتروز و دیسک و اینا باشه

اگه بخوای دارو بهت معرفی میکنم ده روزی بهور خوب نشدی برو دکتر

من قبلا داروخونه کارکردم..نخواین بعضیاتون بگین نسخه خودتو براش پیچیدی😑

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

چندسال پیش همچین دردی سراغ منم اومد ی ماه خونه نشسنم کرد ام ار ای و سی تی هم رفتم حتی یکی از دکترا ب ...

عصبی باشه چرا فقط یه طرفه بدنمه،  اون سمتش مشکلی نداره 

عزیزم داروی خاصی ک استفاده نمیکنی؟اگه استفاده میکنی بهم بگو

عصبی باشه چرا فقط یه طرفه بدنمه، اون سمتش مشکلی نداره

عصبیه

درد کتف و گردن بیشتر عصبیه

نه دررفتگی نیست، منشعش مهره گردنمه وقتی دست میزنم، مهره 3 یا 4 گردنیمه دست میزنم درد رو اون ناحیه ...

اول برو ارتوپد اگه اون نتونست کاری بکنه برو شکسته بند، درد در رفتگی همینه دیگه بیشتر نیست که 

اول برو ارتوپد اگه اون نتونست کاری بکنه برو شکسته بند، درد در رفتگی همینه دیگه بیشتر نیست که

ارع، فک کنم یه ارتوپد باید برم 

دررفتگی دلیل داره اخه،  من کار نکردم که در بره 

نه دارو مصرف نمیکنم

یه نوار گاباپنتین ۱۰۰ (مسکن عصبی هست) شبی یه عدد

تا ده شب استفاده کن حتی خوبم شدی ادامه ش بده تا ده تا دونه ش تموم شه

دونوار هم سکلکوکسیب۲۰۰ هر ۸ساعت یکی

گاباپنتین یکم خواب اوره نترسی عزیزم..انشاله زود خوب شی