2777
2789
عنوان

یه جا اومدیم مهمونی خانوم خونه هیچ‌ کاری نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 12360 بازدید | 212 پست

البته خانواده عمه منم اینجورین.

خودشون دعوت میکنن خودسون کاری نمیکنن

از بقیه هم زودتر میخوابن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بدبخت زده ب بی عاری دیگه

خسته شده

مهمان تایم ناهار یا شام

دیگه چرا میخوابین خونه بنده خدا

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین میگی یک ساعت انگار  یه روز تو راه هستید ...والا داخل خود شهرم اینقدر ترافیکه و مسافتا دور هست تقریبا یه ساعت طول می‌کشه آدم هر جا میخاد بره ...دیگه تو این دوره زمونه کی می‌ره خونه یه کسی شب بخوابه....!!چند وعده بمونه بعد هم پشتش غیبت کنه تنبل هست خب نرو ...واقعا رفتار اون زشته

من به شوهرم میگم بلندشیم بریم....میگه غروب..چی بگم...خونه خواهرشه...شهرمون باهم یه ساعت فاصله داره.. ...

اصلاا دانشجو به آشپزی کردن ..خودش زنگ زده دعوت کرده یا عادی شده هر هفته می‌رید؟ من موندم دوستش بین این همه فامیل چی کار می‌کنه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

چه زن بی عرضه ای خاک بر سرش مثل مردایی که سرکار نمیرن نفرت انگیزه

الان خونه ترکیده.حالم داره از خونه به هم مبخوره..

سری های قبلی خودم جمع و جور میکردم یه خرده آروم بودم..

امروز دیگه منم خودمو زدم زمین.. ولی از ریخت و پاش دارم بالا میارم

همیشه یه سره سرپا بودم...اما دومادش برگشت یه چیزی گفت خیلی بهم برخورد.. دیگه بلند نشدم خواهرشوهرم جو ...

جالبه همه هم اونجان 

فامیل ها خودش و دامادش و خانواده شوهرش 

تازه شب هم موندید 

عزت نفس داشته باشید برید خونتون 

خی معلومه میخاد کاری کنه مهمون نیاد خونش خسته شده 

اصلاا دانشجو به آشپزی کردن ..خودش زنگ زده دعوت کرده یا عادی شده هر هفته می‌رید؟ من موندم دوستش بین ا ...

دوستش با مادرشوهرش دوست صمیمی هستند.. بیشتر از ما تو این خونه رفت و آمد میکنه.. من کلا سالی دوبار میام خونش.. با اینکه یه ساعت فاصله مونه

خواهر شوهر منم دقیقا همینجوری بود شهر دوری هست سالی یه بار میرفتیم با مادر شوهرم ..دست خالی هم نمیرفتیم مثلا مرغ نون پنیر و...میگرفتیم اصلا از جاش تکون نمیخورد یه بار روز آخری بهم گفت واسه فردامون هم ناهار درست کنی که حوصله ندارم!!! حتی یه بار که مادرش رفته بود کلی دعواش کرده بود که بجز خوردن و خوابیدن کار دیگه ای بلد نیستی 

بعدا فهمیدیم بیماره و الکی نمیگفته نمیتونم!!!

دوستش با مادرشوهرش دوست صمیمی هستند.. بیشتر از ما تو این خونه رفت و آمد میکنه.. من کلا سالی دوبار می ...

هووفف .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه