2777
2789
عنوان

یه جا اومدیم مهمونی خانوم خونه هیچ‌ کاری نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 21846 بازدید | 237 پست
خوبه اینقد بی محلی میکنه و باز میرین چجوری میتونین

خب چیکار کنم.. خونه خواهرشه.. نمیتونم قطع ارتباط کنم‌‌..

همش میگه حال ندارم.. مریضم.. تو ۴۰ سالگی اینقدر میناله.. با اینکه چیزیش نیست‌. هیچیش.. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعجب از شما که می‌رید خونه اش باز 

جایزه میدید به کارش؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من به شوهرم میگم بلندشیم بریم....میگه غروب..چی بگم...خونه خواهرشه...شهرمون باهم یه ساعت فاصله داره.. ...

خب برید بیرون چرا میشینید اونجا اعصاب دارید.

به شوهرت بگو نمیبینه ! ۱ ساعت ک راهی نیست !! لازمه بمونید؟ طرف دوست نداره! 

والا خوب میکنه 

به قول خودتون هررکاری هم میکنه دست از سرش برنمیداذید،،،،، هررروز خونه اش مهمون داره!!! 

دیگه چیکار کنه بنده خدا وقتی ولش نمیکنید!!! 

تو این گرونی هم خرج میکنه،،، هم کمر و پاهاش رو بزاره برای مهمون ها!! 

شماها هم که غریبه نیستید،،، معلومه همیشه هم اونججایید 

وقتی میرید اونجا باید خودتون بپزید بشورید بخورسد 

ناراحت هم میشید نرید،،،،،، 

تو هم بشین واسه نهار کاری نکن ببین بالاخره خودش گرسنه ش نمیشه

همیشه یه سره سرپا بودم...

اما دومادش برگشت یه چیزی گفت خیلی بهم برخورد.. دیگه بلند نشدم خواهرشوهرم جوونه ها... ولی یه دوماد داره.. 

من به شوهرم میگم بلندشیم بریم....میگه غروب..چی بگم...خونه خواهرشه...شهرمون باهم یه ساعت فاصله داره.. ...

شما میگی تعجب میکنم خونش همیشه پر مهمون هست ...بعد خودتون دو روز هست اونجا هستید بقیه هم مثل شما....اینقدر بدتون میاد و شاکی هستید چرا می‌رید اونم چند وعده....جای تعجب داره....اگه رو میداد دیگه میخواستی چند روز بمونید؟

والا خوب میکنه به قول خودتون هررکاری هم میکنه دست از سرش برنمیداذید،،،،، هررروز خونه اش مهمون داره!! ...

عزیزم من کلا سالی دوبار میام خونش..یا شاید سالی یه بار..

مهمونای دیگه ش زیادن