2777
2789
عنوان

یه جا اومدیم مهمونی خانوم خونه هیچ‌ کاری نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 19364 بازدید | 236 پست
جالبه همه هم اونجان فامیل ها خودش و دامادش و خانواده شوهرش تازه شب هم موندید عزت نفس داشته باشید بری ...

خب الان من چیکار کنم

صبح تمام ظرف های شام رو تنهایی شستم‌. جمع کردم.. چایی دم کردم.. صبحانه آماده کردم.. بعد صبحانه به همسرم میگم بریم.. میگه نه.. یه روز اومدم خونه خواهرم میخوام بمونم تا غروب... 

مردها که این چیزا حالیشون نیست.. فقط بین هم میشینن و حرف میزنن و کر کر میخندن.. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی تاپیک زده بود میگفت عروسمون شلخته و تنبل هست.غذا درست نمیکنه.بیچاره داداشم باید غذای شب مونده ببره مغازه رو پیکنیک گرم کنه و بخوره.

خواهرشوهرت مثل همون عروس تنبل و شلخته هست.

این عروسای تنبل و شلخته شانسشون هم خوبه خانواده شوهر حسابی دوسشون دارن.

جواب ابلهان خاموشی و گزارش است😎   اگه مخالف و فضول پیامم و اسم مستعارم هستی به خودت زیاد زحمت نده سیفون کشیدم تمام😉👋     

دوستش با مادرشوهرش دوست صمیمی هستند.. بیشتر از ما تو این خونه رفت و آمد میکنه.. من کلا سالی دوبار می ...

خانمی به بقیه کاری نداشته باش

وقتی میزبان علنا اهمیتی به مهمان نمیده، عزت نفس و ادب حکم میکنه برگردید خونه خودتون

البته قبلش بریز بپاش ها رو تا حدودی مرتب کنید

رختخواب هر کس وظیفه خودشه

ظرف های کثیف رو هم جمع کنید بذارید سینک اشغال ها هم جمع کنید بعد هم خداحافظی

بذار بیدار شده ببینید برنامه اش چیه؟ بقیه هم حرف بیخود میزنن میگن حق داره. انسان موجود اجتماعیه زندگیش در ارتباط با دیگران تعریف میشه و وارد هر نقشی که بشه باید وظیفه اون نقش رو انجام بده وگرنه کار ضد اجتماع انجام داده و موردپسند هیچکس نیست‌. چطور میگید معلم وظیفه خوب درس بده؟ شوهر وظیفشه کار کنه؟ میزبانی هم یک نقش اجتماعیه ایشون الان در نقش میزبانه و باید حداقل هایی رو رعایت کنه

منم سی و نه سالمه. همیسه خسته و بی حالم. چون افسردم. شاید افسردس 

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
الان خونه ترکیده.حالم داره از خونه به هم مبخوره..سری های قبلی خودم جمع و جور میکردم یه خرده آروم بود ...

تحمل کن چند ساعت دیگه میری خونه خودت 

بشین سرجات هیچکاری نکن 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

عزیزم کلا با همه مهموناشراینطوریه.. مدلش اینه...الان رختخواب های دیشب همینطور مونده وسط پذیرایی و حی ...

خب عزیزم هر کسی مسئول رخت خوابای خودشه 

خواهر شوهر چیکار کنه هر کی باید خودش جمع کنه

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
البته خانواده عمه منم اینجورین.خودشون دعوت میکنن خودسون کاری نمیکنناز بقیه هم زودتر میخوابن

دیشب گرفت پیش شوهرش تو‌حیاط تو پشه بند زودتر از همه خوابید....

و همه به هم نگاه میکردند برای رختخواب و جا...

من رفتم کلی پتو و متکا آوردم و جاهای همه رو پهن کردم تا بخوابن...