2777
2789
عنوان

یه جا اومدیم مهمونی خانوم خونه هیچ‌ کاری نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 24136 بازدید | 238 پست

عزیز این با زبون بی زبونی گفته برید از خونه حق داره خب این همه مهمون و اینطور که گفتین بلند مدت هم رفتین یک لحظه فکر کنید شاید کار و زندگی داره اون بنده خدا با این حجم از مهمون و این مدتی که شما هستین اونجا بله دیگه وظیفه صاحب خونه نیست همه باید کمکش کنید حتی به نوعی وظیفه شماست که کارای خونه رو تو این مدت بکنید

تو حیاط خواب بودن .. اصلا هیچ صدایی نمی شنیدن.. بعدشم ما قرار بود غروب برگردیم.. فقط یه شب مهمان بود ...

گلم خواستی نکنی کسی مجبورت نکرده بود .من بودم جای اون شاکی میشدم که بی اجازه رفتی آشپزخونه من .خیلی زنه خوبی هست که چیزی نمی گه .خواهر شوهر من حتی اجازه نمیده به آشپزخونه اش نزدیک بشم میگه چیزی می خوای 😂اصلا در رو قفل می کنه به بهانه اینکه بچه ها نرن .بعدم سالی یه بار بخوام برم خونه اش یه بهانه میاره نرم .اگه رفتم هم جوری حرف میزنم که نرم .ولی وقتی میاد خونه ما انگار اون صاحب خونه است من مهمون  میره آشپزخونه سرک میکشه می گه من خودم غذا درست می کنم دستپخت تو قبول ندارم )حالا نخورده هم)وکلی مسخره بازی دیگه .من خواهر شوهرت درک می کنم چون خودم کشیدم مهمونی که مثل صاحب خونه رفتار می کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذار بیدار شده ببینید برنامه اش چیه؟ بقیه هم حرف بیخود میزنن میگن حق داره. انسان موجود اجتماعیه زندگ ...

میزبانی بخش تحمیل شده انتخاب خودش نبوده 

پس هیچچچچ وظیفه ای در قبال مهمون آویزون بخور و بخواب نداره 

من ۳۸ سالمه همیشه با دخترام و خواهرام میدم پارک زندگیم مثل گل تمیز با اینکه مشکلاتم هم کم نیست اما ا ...

من افسردگی شدید دارم. تقریبا دیگه هیچ کاری نمی تونم کنم‌

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

بیچاره خودش دختر و داماد داره یعنی خونواده پرجمعیتی هستن باید به بقیه هم سر وقت سرویس بده اینجوری هم ...

سرویس چیه...

چرا یه طوری حرف میزنید انگار از قرن های بعدی اومدید...

ما مهمون اون خونه هستیم که بعد ۶ ماه رفتیم خونش یه شب بمونیم... هر روز که تو خونش نیستیم...

بعدشم من نمبگم تنهایی و یه تنه همه کارارو کنه...

دارم میگم خونه اونه... ماهم کنارش مطمعینا کار میکنیم و زمین نمی شینبم...

ولی فکر کن بری جایی میزبان کلا بخوابه یا بشینه و مهمان کار کنه

میزبانی بخش تحمیل شده انتخاب خودش نبوده پس هیچچچچ وظیفه ای در قبال مهمون آویزون بخور و بخواب نداره

مثل مادر شدن ناخواسته.باید بچه رو ول کنه و بره؟ دیگه توی این نقش هست. هم ادب هم اجتماع حکم می‌کنه وظیفه اش رو انجام بده

سرویس چیه...چرا یه طوری حرف میزنید انگار از قرن های بعدی اومدید...ما مهمون اون خونه هستیم که بعد ۶ م ...

خوب دیگه درس عبرتی هست دفعات بعد نری ...وقتی دفعه ی اول رفتی اینطور بود دیگه نباید به بار دوم و سوم بکشه ...وقتی خودتون با این شرایط می‌رید خونش اونم چند وعده پس باید کار کنید و حق اعتراض ندارید

خب نرید ، چرا مهمون ایشون می‌شید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من به شوهرم میگم بلندشیم بریم....میگه غروب..چی بگم...خونه خواهرشه...شهرمون باهم یه ساعت فاصله داره.. ...

نهارتون بیرون بخورید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
سیاستش خیلی قویه.. متفکر بزرگیه

سیاست شخمی، خودش بی ارزش میکنه

سرویس چیه...چرا یه طوری حرف میزنید انگار از قرن های بعدی اومدید...ما مهمون اون خونه هستیم که بعد ۶ م ...

باید تحمل میکردی، خودت رو میزدی به سردرد، شوهرت یا شوهر ایشون از بیرون غذا میکرفتن.دوبار دو سه میلیون پول بدن، به میزبان، ایراد میکیرن چرا کار نمیکنه.

اون میدونه تو کار میکنی، خودشو میزنه به کار نکردن و وظیفه تو به عنوان عروس میدونه.