2777
2789
عنوان

مادر شوهرم انگار بچه های کوچک و نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 35 پست
یه چند روز بیار خونه ات یا برو خونه اش بمون انقدر قشنگ خودشو نشون میده که نگو

شوهر من نفهمه ازبس مادره خودش نشون داده و نگرفته چه خبره چرا انقدر شوهر نفهمب گیر من اومده

لباس خونگی  خریده بودم میگه همه جات معلومه که...منم گفتم همسرم اینجوری دوست داره تو خونه ما کسی نیست که...باور کنید به زور بردیم گذاشتیمش خونه اش دوماه مردیم و زنده شدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خاک عالم اینم بی ابرو هست مال منم عقده اییو پدرسوخته کی راحت میشیم از دست عقده بازیشون به مولا

هعی خدا

تازه اینکه همش نمازم میخونه ها قرانشم کنارشه

ولی تو بی حیایی بی رقیبه 

بالاتنش خیلی بزرگه بعد فکر کن مثلا جلوی شوهرم یا هر مردی فرق نمیکنه دکمه های بالای پیراهنشو باز میکنه که خط سینش معلوم شه 

ببینه کسی بهش توجه نمیکنه سریع خودشو تکون میده که بالاتنش پایین بالا شه توجه ها بره سمتش

گاهی وقتا میگم خاک تو سر پدرشوهرم جلوی اینو نمیگیره ادم خجالت میکشه جایی بره بگه این مادرشوهرمه 

من شروع کردم به جواب دادن جواب های منطقی بده که نتونن دیگه ادامه حرف رو بیارن...اونروز میگم که کمر همسرم درد میکنه میگه بیاد اینجا ماساژش بدم منم گفتم من مثل اون‌یکی عروس هات نیستم که پسراتو شوت کردن از خونه بیرون خودم ماساژش میدم...رفت تو شوک اصلا

هعی خداتازه اینکه همش نمازم میخونه ها قرانشم کنارشهولی تو بی حیایی بی رقیبه بالاتنش خیلی بزرگه بعد ف ...

😑😑واییی وایییی خدا لعنتش کنه

مال منم نماز روزه میگیره چادرش توی پیشانی میگی دختر

پیغمبره. ولی یه دروغا میگه حتی پاش برسه

اسم قرانم میاره وسط حرفاشو که زده گردن نمیگیره

منم گفتم تو دلم همون قران بزنه بهت قول میده

میخواد عملی کنه میگه من کی گفتم برید قران بیارید دست بزارم روش😑😑