2777
2789
عنوان

دیگه دوره ی دخترایی مثل ما به سر رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 122 پست
هعیوقتی فک میکنم ی پسر باید خونه ماشین و...فراهم کنه وای اصن نمیتونم😬خدایی سختهفقطط باید حمایت پدرم ...

بخاطر همین پسرا اکثرا سمت ازدواج نمیرن ....نشدنیه حداقل ۵ میلیارد لازمه برا پسر 

آقا هستم🙍‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون ارتباط نمیگیره! مام نمیگیم بره دوست بشه ولی باید تو اجتماع باشه تا دیده بشه! این که بگی گناهه ...

خب بره تو اجتماع. سر كار. بين فاميل. چه ميدونم دانشگاه. من كه نگفتم از خونه بيرون نره. 

اسي يه چي گفت تو مايه هاي اينكه دوست پسر بگيره منم گفتم اين روابط تهي نداره

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

چراغ سبز رو نشون میدن اما بعدش با چراغ قهوه ای برمیگردن سر جای اول

همیشه هم اینجوری نیست

اطرافم هرچی دختر همسن و حتی کوچیکتر من بودن همینجوری ازدواج کردن

هر روز استوری عاشقانه میذارن

نه بابا. كارشنااااس😂😂كي ميگه پسراي سنتي وابسته به مادرن؟نه پس. دوست پسر خوبه كه تجربه دختربازيش ان ...

چه ربطی داره؟

من خودم با شوهرم تو دانشگاه اشنا شدم و از نزدیک حداقل چند سال رفتار و اخلاق همو دیدیم و اصلا قرار نیست اگر کسی مایل به ازدواج با دختری هست که خودش انتخاب کرده و دیده حتما با هزاران نفر هم بوده

البته اونی که از خیابون پیدا کنی و از فضای مجازی اینا میتونه اونی باشه که شما میگی 

خواستگار سنتی هم داشتم من اصولا مادراشون تصمیم به همه چی میگرفتن 

من که تو همین چند ماه گذشته چندین تا دختر اطرافم همینجوری ازدواج کردن

دليل نميشه اگه اكثر ادما كار اشتباهي ميكنن تو هم بايد انجام بدي. هركي مسوول كار خودشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

دقیقامن نظرم اینه ک تو سر ادم میزنن بعداکافیه ی نقطه ضعف دست مرد ایرانی بدی تا روزگارتو سیاه کنهنگفت ...

چقدر حساسید، همین نقطه ضعفتونه

به خاطر حساس بودنتونه که می‌تونن اذیتتون کنن

وگرنه وقتی بینن به کتفتون نیست خفه می‌شن

هر چند به نظر من اگه آدم تلاش کنه طرفش رو خوب بشناسه، می‌تونه قبل ازدواج بفهمه از این مدل‌ مردهای سطح پایین هست یا نه 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

خب همین دیگه اکثرا الان ازدواجا همینجوری شده چراغ سبز از طرف دختر ولی من به خاطر غروره نمیدونم به خا ...

منم نمی تونم غرورم نمی‌زاره انقد با غرور به طرف اخم کردم نه خودم جرعت دارم برم حداقل فالو کنم نه اون بدبخت جرعت داره 

من که تو همین چند ماه گذشته چندین تا دختر اطرافم همینجوری ازدواج کردن

اونم شانس خوب اونا بوده  نمیدونم والا اگه اصرار داری توام مثل بقیه وا بده

فقط شرایطشو قبول کن اینکه باید سرویس بدی ،دستمالی بشی،شاید خیانت ببینی ، وقت و بی وقت باهم بیرون باشید یا حرف بزنید ،عکس بدی بهش و.....

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را