2777
2789
عنوان

دیگه دوره ی دخترایی مثل ما به سر رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 122 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در واقع دخترا الان سو استفاده میکنن تا پسرا

خیلی کم پیدا میشه اونم تو شهر های کوچیک که پسرا واقعا نیتشون خیره دختره  هم تو خونه باباش گشنه بوده اومده فقط بکنه

تو شهر های بزرگ خیلی کم پیدا میشه پسرا دیگه سرویس نمیدن زرنگ شدن

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

۲۶ سالمه

اگر شخص مناسبی اطرافت هست که دوس داره باهات اشنا باشه الکی ردش نکن

فقط اولش حتما بگو که این رابطه در قالب اشناییه و اگه قصدش ازدواج اینا نیست رابطه نباشه

خیلیا هم قصدشون ازدواجه و پسر خوب واقعا کم نیست 

عزیزم ببخشیدا

بهت برنخوره

ولی این خصوصیت اخلاقی ای که ازش حرف میزنی برات آسیب زننده است و خیلی از فرصتا رو ازت میگیره.

تا زمانی که بهش افتخار کنی، بهش غلبه هم نخواهی کرد.

اگه ازدواج خوب و درست میخوای ناچاری که تغییر بدی خودت رو.

حالا کی گفته هرکی با به پسر دوست شده اونوگرفته😂😂 خوش خیالا نود درصد ولشون میکنن میرن

وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

چراغ سبز رو نشون میدن اما بعدش با چراغ قهوه ای برمیگردن سر جای اول

😂😂😂😂عالی بود

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

من عقب افتاده ام ۸ ساله دانشگاه میرم هنوزم همونجورم

اتفاقا کار درست کردی 

تا وقتی که هدف بزرگی داری بنظرم نباید وارد رابطه بشی اغلب دانشجو های که دانشگاه های بزرگ درس میخونن و هدف بزرگ دارن توی این دوران به هیچ وجه سمت رابطه نمیرن اگه هم خیلی کم برن کاملا کنترل شده هستش 

نگاه دانشگاه آزاد و فضای اینستا و اینجا نکن نود درصد رابطه های بدون هدف تهش هیچی نیست نه واسه پسر نه دختر ولی خب دختر توی جامعه ما احتمال آسیب دیدنش بیشتره 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

من عقب افتاده ام ۸ ساله دانشگاه میرم هنوزم همونجورم

آدم تا نخواد تغییر نمیکنه، تنها راهش مواجه و قرار دادن خودت تو اون شرایطیه که میترسی ازش

وگرنه یهو معجزه نمیشه که،خودت باید اون استرس و ترس رو جون بخری و یه ذره بیشتر خودتو پررنگ کنی