2777
2789
عنوان

دیگه دوره ی دخترایی مثل ما به سر رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 122 پست
منم به خاطر همین گناه نکردن تنها موندم پس چرا خدا نمیبینه منوچرا کسی که با ده نفر دوسته و راحت سوییچ ...

همون خدا به موقعش همسر پاكدامن نصيبت ميكنه. تو فقط به زمان بندي خدا اطمينان داشته باش. 

كي گفته هركي تو اين رابطه ها بوده حتما الان خوشبخته؟اصلا تضميني وجود نداره

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

منم به خاطر همین گناه نکردن تنها موندم پس چرا خدا نمیبینه منوچرا کسی که با ده نفر دوسته و راحت سوییچ ...

نه اصلا این فکر و نکن  اونی که گناه میکنه و با احساسات پسرا بازی میکنه یا زرنگ بازی در میاره بعدا چوبشو میخوره

بعدم به قول بقیه الان بیشتر دوستی ها بدون نتیجه اس پسره لذتشو میبره بعد دختره رو ول میکنه میره سراغ بدی

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم از ازدواج سنتی بهم میخوره خب مغرورم دوست ندارم خودم به چراغ سبز به کسی که خوشم میاد احتمالا اون ...

خب همین دیگه اکثرا الان ازدواجا همینجوری شده چراغ سبز از طرف دختر 

ولی من به خاطر غروره نمیدونم به خاطر چیه کلا نمیتونم اینجوری باشم 

چون به شدت جدیم اصلا راحت نیستم تو جمع

خب یکم سعی کن راحت باشی

واقعیت پسرا هم دیگه الان با دختری که نشناسن ازدواج نمیکنن 

پسر سنتی هم به درد نمیخوره چون وابسته مادرشه

سعی کن یکیو بشناسی ولی در حد و حدود خودت 

چند سالته

یه ذره تمرین کنی میتونی راحت حرف بزنی

منم اون اولا تا میخواستم با یه پسر حرف بزنم استرس میگرفتم و تو چشماش نگاه نمیکردم 

ولی انقدر تو دانشگاه با پسرا حرف زدم که بعدش عادی شد

منظورم ازدواج بود نه چیز دیگه

اسکلی چیزی هستی؟ چه سوال چرتی پرسیدی 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

خب یکم سعی کن راحت باشیواقعیت پسرا هم دیگه الان با دختری که نشناسن ازدواج نمیکنن پسر سنتی هم به درد ...

نه بابا. كارشنااااس😂😂

كي ميگه پسراي سنتي وابسته به مادرن؟

نه پس. دوست پسر خوبه كه تجربه دختربازيش اندازه موهاي سرته

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

مگه نمیدونی دختر همیشه مقصره؟کجای کاری؟ب یکی تج...وز میشه میگن دختره مقصر بوده این ک چیزی نیس

خدایی نباید با اینجور عتیقه ها ازدواج کرد

ولی همون معرف ها تو دوست و آشنا هم خیلی کار راه اندازن

خب همین دیگه اکثرا الان ازدواجا همینجوری شده چراغ سبز از طرف دختر ولی من به خاطر غروره نمیدونم به خا ...

چراغ سبز رو نشون میدن اما بعدش با چراغ قهوه ای برمیگردن سر جای اول