2777
2789
عجله ندارم هر بچه ای روحیات و استعدادهای مخصوص به خودشو داره دختر من الان آماده ی یادگیریه و دیرتر ب ...

پسر من نیمه اولی بود ولی خودم دوس داشتم دیرتر بره چون واقعا ذهنشون فرق میکنه ولی منم گذاشتم روال خودش و پی بگیره و دیرتر نفرستادم .

پسر من نیمه اولی بود ولی خودم دوس داشتم دیرتر بره چون واقعا ذهنشون فرق میکنه ولی منم گذاشتم روال خود ...

من خیلی موافق نیستم که بگم ذهنشون فرق می کنه چون دارم دخترمو می بینم پسرمم همینطور امسال می‌ره دوم 

ولی واقعا باید می‌رفت سوم

به نظر من روال اشتباهه قانون شش سال برای گذشته درست بوده

ولی بچه های الان زودتر آماده ی یادگیری هستند باید قانون آپدیت میشد هر چند من تو همین قانون خودمونم خوندم پنج سال هم میشه نمی دونم چرا ولی مدارس قبول نمی کنند اینجا پرسیدم که ببینم کسی تونسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم قانون شش سال تمامه یعنی کسی که شش سالش تمام شده و وارد هفت سالگی شدهامسال متولدین نیمه اول ...

نه هیچ کس تا 7 سالش نشه نمیتونه بره مدرسه 

حساب کردم از 1398 تا 1404 میشه 6 سال

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من متولد آبانم 7 سالگی مدرسه رفتم نه 8 سالگی

اونایی ک نیمه اول هستن،۶سال یا ۶سال و نیمگی میرن اول دبستان.

اونایی ک نیمه دومی هستن،۷سال یا ۷سال و نیمگی

من خودمم ابان ۷۲ هستم. ولی یکی از دوستام اردیبهشت۷۲ هست و از نظر پایه تحصیلی یک سال بزرگتر از من بود.چون یک سال زودتر رفته بود مدرسه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
نه هیچ کس تا 7 سالش نشه نمیتونه بره مدرسه حساب کردم از 1398 تا 1404 میشه 6 سال

اون خانم درست میگن

امسال متولدین نیمه اول سال ۹۸ میرن اول

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اونایی ک نیمه اول هستن،۶سال یا ۶سال و نیمگی میرن اول دبستان.اونایی ک نیمه دومی هستن،۷سال یا ۷سال و ن ...

نه اخه من یادمه تولد 9 سالگیم رو سوم دبستان گرفتم

با این که متولد آبانم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نه هیچ کس تا 7 سالش نشه نمیتونه بره مدرسه حساب کردم از 1398 تا 1404 میشه 6 سال

عزیزم چه اصراری داری رو حرف اشتباهت بمونی و تکرارش کنی...

این قانون واضح و بدیهیه که همه ی ما شش سال تمام می ریم مدرسه از گذشته تا الان ...

منتها بین مردم جا افتاده می گن «هفت سالگی میرن کلاس اول »

شما هم این کلمه مونده تو ذهنت....

اصلش شش سال تمام و وارد هفت سالگی هست...

من اصلا نمی فهمم چیو داری حساب می کنی حساب کردن ندارن 

۱۴۰۴ منهای ۱۳۹۸میشه شش..

و امسال متولدین ۱۳۹۸نوبت کلاس اولشونه...

چون شش رو تمام می کنند و وارد هفت میشن

پسر من متولد ۱۳۹۷هست پارسال اول بود... امسال می‌ره دوم...

یعنی امسال که هفت سالش تموم میشه می‌ره دوم

عزیزم چه اصراری داری رو حرف اشتباهت بمونی و تکرارش کنی...این قانون واضح و بدیهیه که همه ی ما شش سال ...

اخه من یادمه تولد 9 سالگیم رو سوم دبستان بودم گرفتم 

درحالی که متولد آبانم

اخه من یادمه تولد 9 سالگیم رو سوم دبستان بودم گرفتم درحالی که متولد آبانم

احتمالا علتش اینه که بعضیا تولد رو به اشتباه اون سالی می گن که واردش شدن...

مثلا من امسال برای پسرم شمع هفت گرفتم چون هفت سالش تموم شد و وارد هشت سالگی شد

بعضیا هشت میگیرن چون میگن دیگه هشت سالش شده  ولی درستش هفته...

یسری مسائل اعتقادی و دینی هم قاطی مسئله شده

مثلا رسمه میگن دختر کلاس سوم به تکلیف میرسه و معمولا برای دخترها  به طور عمومی کلاس سوم جشن تولد نه سالگی می گیرن میگن به تکلیف رسیده

چون سن تکلیف با ماه‌های قمری حساب میشه و با توجه به ماه تولد بعضی از دانش آموزای کلاس سومی که متولد نیمه دوم سال پیشش هستند ، کلاس سوم به تکلیف میرسن

خلاصه پیچیده شده و شما اینطوری تو ذهنت مونده

شنیدم تا اوایل مهر ماه سختگیری نمیکنن،ولی ختر شما بهمنیه بعید میدونم قبول کنن.

به نظرم بذارید کلاس اول رو سن خودش بره.اگه دیدید خیلی جلوتر از سنش یاد میگیره و میفهمه کلاس دوم رو بذارید جهشی بخونه.کلاس دوم هیچی نداره

نه اخه من یادمه تولد 9 سالگیم رو سوم دبستان گرفتمبا این که متولد آبانم

درسته شما ۹سالت بوده کلاس سوم بودی. در حالی ک هم کلاسی هات ک متولدین نیمه اول بودن،هشت سال و نیمه بودن.

ینی هم کلاسی هات پایان کلاس سوم تازه ۹سالشون میشده.در حالی ک شما ابتدای سال تحصیلی ۹سالت تموم میشده

شنیدم تا اوایل مهر ماه سختگیری نمیکنن،ولی ختر شما بهمنیه بعید میدونم قبول کنن.به نظرم بذارید کلاس او ...

حس می کنم اون موقع دیگه نمیشه

الان پسر من واقعا کلاس دومو بلده دیگه داره وارد ضرب میشه ریاضیش 

ولی نمی تونم بزارم جهشی بخونه چون اگه بره سوم از دوستاش جدا میشه و ضربه می خوره که الان دیگه ارزششو نداره

ولی اگه از اول زودتر برن با دوستاش مشکلی پیش نمیاد

حس می کنم اون موقع دیگه نمیشهالان پسر من واقعا کلاس دومو بلده دیگه داره وارد ضرب میشه ریاضیش ولی نمی ...

من اشتباه کردم دوم رو نذاشتم جهشی بخونه.چون دوم هیچی نداره ی جورایی مرور اوله.

بچه تااازه یک سال رفته مدرسه هنوز با کسی رفیق نشده ک نگران باشی از دوستاش جدا میشه

درسته شما ۹سالت بوده کلاس سوم بودی. در حالی ک هم کلاسی هات ک متولدین نیمه اول بودن،هشت سال و نیمه بو ...

ولی مدرسه واسه هممون تو سوم دبستان جشن تکلیف گرفت و گفتن بهمون نه سالتون شده به سن تکلیف رسیدید باید از امروز حجاب کنید نماز بخونید روزه بگیرید